Tijdwinst voor P-services door Connector tussen Graydon en Mysolution

P-Services | Solid Online | Connector | Graydon | Mysolution
Al meer dan 17 jaar is P-services specialist op het gebied van personeelsbeheer. Een betrouwbare partner in uitzenden, payroll, salarisadministratie, HR-advies en verzuimbeheer. Voor het controleren van de kredietwaardigheid van hun prospects en klanten gebruikt P-services Graydon, en Mysolution is hun back-office systeem. Solid Online heeft voor P-services een integratie ingesteld tussen Mysolution en Graydon, zodat informatie omtrent de kredietwaardigheid van prospects en klanten automatisch wordt bijgewerkt in Mysolution. Dit betekent een grote tijdwinst voor P-services, die voorheen ieder jaar opnieuw de kredietwaardigheid van hun relaties handmatig moest controleren en bijhouden.

Mysolution
Voor elk specialisme één krachtige oplossing; De cloudoplossing van Mysolution ondersteunt de digitale front-, mid- én backoffice. Zo ontzorgt Mysolution tijdens het gehele proces van recruitment, uitzenden en detacheren.

Solid-Online-Graydon-Mysolution-trans
Graydon
Controleer de kredietwaardigheid van uw klanten en prospecten. Graydon levert u via data en rapporten informatie en inzichten die u in staat stellen betere beslissingen te nemen. 
Via de Solid Online Connector worden in drie gevallen kredietrapporten opgevraagd bij Graydon: voor nieuwe relaties, wanneer er een wijziging plaatsvindt in de kredietwaardigheid van een bedrijf én een jaar nadat het laatste kredietrapport is opgevraagd. Graydon verzamelt data vanuit verschillende bronnen en signaleert veranderingen die belangrijk zijn voor P-services. Dit betreft onder andere financiële calamiteiten, kredietlimiet-informatie en de Graydon rating. Het verkregen rapport wordt automatisch toegevoegd aan het dossier van de opdrachtgever in Mysolution. Voorheen moest P-services ieder jaar handmatig per klant het kredietrapport opzoeken in de portal van Graydon en downloaden. Vervolgens moest het rapport geupload worden in de klantkaart in Mysolution waar de velden handmatig moesten worden ingevuld. Door de integratie tussen Graydon en Mysolution wordt de informatie vanuit Graydon voortaan automatisch bijgewerkt in Mysolution. Deze oplossing bespaart P-services niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat de kredietgegevens te allen tijde up-to-date en correct zijn.
Martijn-Roos

Martijn Roos

Senior Account Manager Graydon

"Behalve de gewenste data-integraties worden ook Graydon kredietlimieten en PDF-rapporten automatisch geüpdated en opgeslagen voor de kredietverzekering. Dankzij Solid Online kon de integratie worden afgestemd op specifieke behoeften van P-Services."

Niels-Graveland-Mysolution-

Niels Graveland

Technical Consultant
Mysolution

"Mysolution en Solid Online werken op steeds meer projecten samen op het gebied van koppelingen tussen systemen. Door de ervaring die Solid Online met de Mysolution producten heeft opgebouwd is de koppeling tussen Graydon en Mysolution op een efficiënte wijze gerealiseerd. Het contact met Solid Online verloopt altijd heel prettig, omdat alle lijntjes kort worden gehouden."

Vincent-Vonk-P-Services

Vincent Vonk

Manager Finance & Control
P-services

"De integratie door Solid Online van ons backoffice systeem Mysolution met Graydon heeft gezorgd voor een enorme efficiencyslag en altijd betrouwbare data.”

P-services is specialist in alles wat met personeelsbeheer te maken heeft. Dus uitzenden, payrollen, personeels- en salarisadministratie, verzuimbegeleiding en – specifiek voor intermediairs – backofficedienstverlening. Dat doen zij in alle mogelijke branches en in heel Nederland. 

Met jarenlange ervaring en specialistische kennis in huis kunnen zij ondernemers blijvend ontzorgen en hun kennis verrijken als het gaat om personeelsdienstverlening.

In alles wat P-services doet, staat goed werkgeverschap voorop.

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop tussen uw applicaties?
Wij vertellen u graag wat Solid Online voor uw bedrijf kan doen!

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top