Xentys: soepele overstap naar Mysolution met datamigratie door Solid Online

Xentys | Datamigratie | Mysolution | Solid Online

Xentys is een recruitment bureau dat zich specialiseert in consultancy diensten in technische inkoop. Zij zijn onlangs overgestapt naar hun nieuwe systeem, Mysolution. Het was voor Xentys uiteraard van belang dat alle gegevens uit hun oude systeem, ook weer op de juiste plek te vinden zijn in Mysolution. Solid Online verzorgde de datamigratie van de gegevens, waardoor Xentys snel verder kon in het nieuwe systeem.

Hoe verliep de datamigratie?

Xentys leverde een export van een deel van de te migreren data aan. Daarnaast hebben wij een groot deel van de data, waaronder documenten en e-mails, vanuit de API van het oude systeem opgehaald. De stamgegevens zijn in een weekend overgezet (kandidaten/klanten/contactpersonen/vacatures/plaatsingen). In de week daarna zijn de e-mails/documenten gemigreerd. Vervolgens zijn de resterende gegevens met een deltamigratie overgezet. Een deltamigratie heeft 2 fases, in fase 1 kon Xentys, na het exporteren van alle gegevens, nog doorwerken in het oude systeem. In fase 2 werden deze laatst gemaakte wijzigingen ook gemigreerd en kon Xentys verder in hun nieuwe systeem waar alle gegevens op de juiste plek stonden. Dit was de eerste datamigratie die Solid Online deed naar Mysolution. Voor Solid Online een mooie milestone op de weg naar meer datamigraties en koppelingen met Mysolution.

Solid Online | Datamigratie

Voor elk specialisme één krachtige oplossing; De cloudoplossing van Mysolution ondersteunt de digitale front-, mid- én backoffice. Zo ontzorgt Mysolution tijdens het gehele proces van recruitment, uitzenden en detacheren.

Solid Online | Martine Verhave

Martine Verhave

Product Expert
Solid Online

“Samen met Martin Havelka van Xentys en Bernard Soons van Mysolution hebben we de scope bepaald voor de datamigratie naar Mysolution. Gedurende het project werden de puntjes-op-de-i gezet, om er zo voor te zorgen dat Xentys direct bij livegang van Mysolution over de gewenste data beschikte. Het betrof een grote datamigratie met verschillende topics en grote hoeveelheden data, maar door de overleggen in het voortraject en de goede afstemming is de migratie in één keer naar tevredenheid van de klant afgerond. Een project om trots op te zijn."

Martin Havelka | Xentys

Martin Havelka

CTO
Xentys

“Als recruitment bureau is het verzamelen van gegevens in onze essentie - van kandidaten tot dossiers zoals cv's en overeenkomsten. We hadden er veel, maar Solid Online wist alle uitdagingen efficiënt aan te pakken. Ik was echt onder de indruk van Martine's inzet en capaciteiten."

Bernard Soons | Mysolution

Bernard Soons

Consultant
Mysolution

“Het was de eerste samenwerking tussen Mysolution en Solid Online, waardoor er van beide kanten meer aandacht en tijd benodigd was. Gedurende het project hebben we op een aantal momenten even bij moeten schakelen om de harde deadline te halen. Desalniettemin verliep de samenwerking erg goed en hebben we een tevreden klant achter gelaten. Kortom: een top project en zeker om over naar huis te schrijven.”

Xentys, opgericht in 2010, is een recruitment bureau dat zich specialiseert in consultancy diensten in technische inkoop. Xentys verzorgt de recruitment van inkoopprofessionals op Interim basis, Detachering of middels Werving & Selectie. De adviseurs van Xentys kennen de arbeidsmarkt voor inkoopfuncties in de industrie en de bouw als geen ander. Xentys beschikt over de juiste deskundigheid om haar klanten te adviseren over hun werving- en selectieprocedures en over hun inkoopprocessen.

Stapt uw bedrijf ook over naar een nieuw systeem?
Wij vertellen u graag meer over Solid Online Datamigratie!

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top