OTYS gebruikers verrijken nu eenvoudig klantgegevens met GraydonCreditsafe integratie

OTYS | GraydonCreditsafe | Solid Online

GraydonCreditsafe, OTYS en Solid Online hebben als partners de handen ineengeslagen, waardoor OTYS gebruikers nu kunnen profiteren van de uitgebreide diensten van GraydonCreditsafe, naadloos geïntegreerd in hun vertrouwde OTYS-omgeving. Dit samenwerkingsverband biedt zo nieuwe mogelijkheden voor de verrijking van klantgegevens, eenvoudig beschikbaar in OTYS.

GraydonCreditsafe

Hoe werkt de integratie

De Connector maakt het mogelijk om, vanuit OTYS, klantgegevens automatisch te verrijken met gegevens uit de GraydonCreditsafe database. Daarnaast is het mogelijk met één druk op de knop een kredietrapport aan te vragen wat direct in het klantdossier wordt opgeslagen.

Een aanvraag bij GraydonCreditsafe kan direct vanuit OTYS gedaan worden. De Solid Online Connector voert vervolgens deze aanvraag uit. De data worden opgehaald bij GraydonCreditsafe en vergeleken met de data uit OTYS. Vervolgens wordt de klantkaart bijgewerkt.

Features

GraydonCreditsafe | Functionaliteit

Klantgegevens automatisch verrijken met gegevens uit de GraydonCreditsafe database

Company add neg

Nieuwe relatie

Direct een nieuwe relatie aanmaken met bedrijfsinformatie uit GraydonCreditsafe

Company profile

Bedrijfsprofiel

Bestaande relaties aanvullen met bedrijfsinformatie uit GraydonCreditsafe

Solid Online | Icon

Credit scores

Bestaande relaties aanvullen met kredietscores uit GraydonCreditsafe

Dashboard Neg

Kredietrapport

Inzicht in de krediet-waardigheid
van uw relatie
met een uitgebreid rapport

Solid Online | Roos Schabracq

Roos Schabracq

COO
Solid Online

"Wij waarderen de samenwerking met OTYS en GraydonCreditsafe enorm, evenals het vertrouwen dat zij in ons stellen. Deze integratie is meer dan het koppelen van twee systemen, we koppelen hier OTYS als systeem aan de dienst van GraydonCreditsafe. De integratie automatiseert handelingen die de gebruikers van GraydonCreditsafe en OTYS tijd bespaart en waardevolle inzichten geeft over hun relaties."

Martijn-Roos

Martijn Roos

Senior Account Manager
GraydonCreditsafe

“In de huidige markt constateren wij een verschuiving waarbij de vraag naar inzicht in bedrijfsinformatie en kredietwaardigheid steeds meer naar voren komt. Met het integreren van bedrijfsinformatie en creditchecks speelt OTYS proactief in op deze trend. Dit biedt onze klanten een uitstekende kans om hun professionaliteit op het gebied van data-gedreven werken verder te vergroten!”

Kim Hovestad OTYS

Kim Hovestad

Manager Delivery & Projects
OTYS

“Met de naadloze integratie tussen OTYS en GraydonCreditsafe zetten wij de standaard voor efficiënt relatiebeheer. Met slechts één druk op de knop hebben OTYS gebruikers de mogelijkheid om bestaande relaties eenvoudig bij te werken in OTYS, waardoor zij te allen tijde direct inzicht hebben in de actuele situatie van hun relaties. Dit geeft OTYS gebruikers meer controle en overzicht."

Interesse in de GraydonCreditsafe services binnen OTYS? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.
Bent u al klant van GraydonCreditsafe? Ook dan kan Solid Online de integratie met OTYS verzorgen.

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top