Connector tussen OTYS en 2 TimeChimp omgevingen voor Nöel Franklin

Nöel Franklin | OTYS | TimeChimp | Connector | Solid Online

Noël Franklin, Belgische specialist in werving en selectie, heeft gekozen voor de Solid Online Connector om de gegevens van plaatsingen, werkgevers, contactpersonen en kandidaten uit te wisselen tussen OTYS en TimeChimp. Vrijwel alle benodigde informatie voor een nieuwe plaatsing wordt met de koppeling overgezet van OTYS naar Timechimp en terug. De koppeling heeft Noël Franklin zo veel handmatig werk weggenomen.

TimeChimpMet de urenregistratie tool van TimeChimp regel je onder andere je urenregistratie, verlof en overuren, project management en nog veel meer. Zo heb je altijd grip op je organisatie.

Solid Online | OTYS | TimeChimp
OTYS – de alles-in-één Recruitment oplossing. OTYS Go! is cloud-based recruitment software dat naadloos ingericht wordt op jouw recruitmentproces.

Hoe werkt de koppeling tussen OTYS en TimeChimp voor Noël Franklin?
Vanuit OTYS worden gegevens van plaatsingen, werkgevers, contactpersonen en kandidaten opgehaald door middel van webhooks. De gebruiker in OTYS is dus zelf verantwoordelijk om de gegevens aan de koppeling aan te bieden. Dit kan met 2 speciale actieknoppen die toegevoegd zijn in OTYS. Solid Online biedt de mogelijkheid het aantal gekoppelde werkmaatschappijen uit te breiden. Noël Franklin heeft 2 werkmaatschappijen en de gegevens worden vanuit OTYS dan ook naar twee verschillende TimeChimp ongevingen overgebracht.
Vanuit beide TimeChimp omgevingen worden gegevens van gewijzigde plaatsingen, contactpersonen en kandidaten opgehaald en overgezet naar OTYS.

Door de Connector koppeling hoeven de gegevens uit Otys niet meer handmatig overgezet te worden naar TimeChimp. Vrijwel alle benodigde informatie voor een nieuwe plaatsing wordt met de koppeling overgezet naar de juiste TimeChimp omgeving. Er zijn alleen nog enkele handmatige (controle) handelingen nodig om het project definitief gereed te hebben in Timechimp. Dan staat alles klaar en kan de kandidaat zijn of haar uren gaan boeken op het project waar hij of zij op ingezet is. De kandidaat kan zelf ook wijzigingen doorvoeren in TimeChimp die vervolgens weer teruggaan richting OTYS.

Jaco Hogewoning | Solid Online

Jaco Hogewoning

Consultant
Solid Online

"Het was een zeer prettige samenwerking met Lara van Noël Franklin. Samen hebben we een mooie oplossing neergezet!"

Lara Schollier | Noel Franklin

Louise Vansteenbrugge

HR Payroll Consultant
Nöel Franklin

“De koppeling maakt mijn werk makkelijker; ik kan er goed 5 minuten per kandidaat mee winnen!”

Noël Franklin is specialist in werving en selectie. Het bedrijf mikt doelgericht op precisie en kwaliteit. Verwacht van Noël Franklin geen snelle one-shots maar wel een knappe voltreffer met impact op lange termijn. Noël Franklin heeft gespecialiseerde teams om de belangen van hun kandidaten en klanten te behartigen. Zo bestaat de organisatie uit Franklin Engineering, – Construction, – Finance, – IT, – Office, – Technics en Executive search. Elk team bestaat uit Franklins (lees: recruiters die werken bij Noël Franklin) met een diepgaande expertise binnen hun vakgebied.

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop tussen uw applicaties?
Wij vertellen u graag wat Solid Online voor uw bedrijf kan doen!

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top