STAN Partners automatiseert urenproces met Solid Online Uren Transformer

STAN Partners | Solid Online | Uren Transformer

STAN Partners is een Zaanse onderneming voor arbeidsbemiddeling, STAN heeft zich georganiseerd in zes werkmaatschappijen, met elk hun eigen dienstverlening. Deze werkmaatschappijen bestaan uit PDZ Uitzendbureau, Teamflex Personeelsdiensten, Louter Recruitment, Loopbaan.NU, STAN Opleidingen en Flexcellens. STAN maakt nu gebruik van de Solid Online Uren Transformer, waardoor hun urenproces nu geheel automatisch verloopt.

De Uren Transformer voor STAN Partners maakt het mogelijk om verschillende soorten aangeleverde urenbestanden uit te lezen en om te vormen naar de standaard van FlexService. Daarmee is overtypen niet meer nodig, worden fouten verminderd en wordt het proces omtrent urendeclaraties versneld.

Onderdeel van dit proces is het automatisch ontrafelen van de uren. In de applicatie van Solid Online kan STAN zelf nieuw te verwerken urenbestanden toevoegen, wijzigen en beheren middels urentemplates en verschillende modules. Bovendien biedt Solid Online real-time inzicht in de voortgang van het proces in de daarvoor beschikbare cockpit.

Solid Online combineerde voor STAN Partners de implementatie van de Transformer met de inrichting van de klantbestanden en met het uitleggen en opleiden van het eigen personeel van STAN, zodat zij toekomstige klanten zelf kunnen inrichten in de Uren Transformer.

Sinds de livegang zijn er meerdere klanten zelfstandig geïmplementeerd door STAN Partners.

De Solid Online Uren Transformer ontvangt, importeert en ontrafelt de uren van de klanten van STAN Partners en stuurt ze naar Flexservice

Solid Online STAN Flexservice copy
Pieter-Bas Piscaer | Solid Online

Pieter-Bas Piscaer

Consultant
Solid Online

“Het enthousiasme bij STAN Partners om te starten met het implementeren van de Transformer om zo het complete urenproces te automatiseren was hoog en aanstekelijk. Tijdens een on-site training sessie zijn wij gezamenlijk op basis van praktijkvoorbeelden de Transformer implementatie gestart, met als doel dat STAN aan het einde van de dag zelfstandig nieuwe urenprocessen kon implementeren. Gedurende het implementatietraject was het mooi om te zien hoe STAN Partners en Solid Online elkaar op het gebied van kennis van de applicaties versterken en aanvullen om tot het gewenste resultaat te komen. Al met al een tof implementatietraject wat succesvol is afgerond.”

Michiel-Kuiper-STAN

Michiel Kuiper

Senior Applicatiebeheerder
STAN Partners

“Het verwerken van de uren kost wekelijks veel tijd en is een foutgevoelig proces. Dit moet beter kunnen dachten wij, met Solid Online hebben wij de partner gevonden die ons hierbij kan helpen. De Uren Transformer van Solid Online maakt het mogelijk om vrijwel elke uren-export van onze klant geautomatiseerd om te zetten naar een declaratie in FlexService. De consultants van Solid hebben ons in korte tijd de juiste kennis bijgebracht om zelfstandig nieuwe klanten te kunnen implementeren. De bevlogenheid en korte communicatielijnen zorgden voor een fijne samenwerking en een snelle implementatie.”

Sinds 1977 richt STAN Partners, een Zaanse onderneming, zich op arbeidsbemiddeling. Hun doelstelling is het versterken van de arbeidspositie in de regio’s waar zij actief zijn.

De arbeidsmarkt kent tegenwoordig een groeiende diversiteit aan arbeidsrelaties, en er is een toenemende behoefte aan flexibele oplossingen. Het leveren van tijdelijk personeel alleen is niet voldoende om aan deze behoefte te voldoen. Het vereist aangepast beleid om de regie te behouden over mobiliteit, capaciteit en loopbaanmanagement. STAN Partners biedt oplossingen door middel van advies, het delen van kennis en een breed scala aan diensten.

STAN Partners gelooft dat we samen beter kunnen worden. Met een verbindende positie streven ze ernaar om lokaal een actieve bijdrage te leveren aan de duurzame ontwikkeling van ondernemers en de regio. Ze streven ernaar om herkenbaar te zijn als de arbeidsmarktspecialist binnen hun marktgebieden. Dit doen ze door fysiek aanwezig te zijn, te investeren in duurzame relaties en passende oplossingen te bieden voor het organiseren van flexibele arbeid. STAN Partners is deskundig en gericht op groei

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop van de urenverwerking?
Wij vertellen u graag wat Solid Online voor uw bedrijf kan doen!

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top