Partnership OTYS en Solid Online

OTYS | Solid Online | Connector

OTYS en Solid Online zijn een partnership aangegaan! In het voorjaar van 2020 werd de aansluiting op de Connector gerealiseerd en dat was het begin van een mooie samenwerking. We hebben de tijd genomen om elkaars bedrijf en datamodel te leren kennen om zo de optimale connecties te kunnen leggen. Nu kunnen de klanten van OTYS Recruiting Technology heel makkelijk koppelen met verschillende systemen. De Connector brengt een enorme tijdwinst bij implementaties omdat de verbinding al gemaakt is en er dus niks meer gebouwd hoeft te worden. 

Connector OTYS FexibeleSchil MV

Twee voorbeelden van koppelingen met OTYS en de Connector

ConnectYourFlex OTYS Easyflex 1
ConnectYourFlex OTYS Yoobi kopieren
Solid Online | Martine Verhave

Martine Verhave

Senior Consultant Solid Online

"Door de intensieve samenwerking en korte lijntjes tussen de medewerkers van Otys en Solid Online hebben we een stabiele, flexibele koppeling gerealiseerd tussen Otys en relevante andere systemen. Een specifiek voor de klant ingestelde koppeling wordt binnen no-time gerealiseerd. Vanaf het eerste moment hebben Otys en Solid een gezamenlijk doel voor ogen: het wegnemen van herhalende en tijdrovende activiteiten bij klanten, zodat zij zich kunnen focussen op de zaken die echt belangrijk zijn en waarde toevoegen aan de organisatie. Als consultant van Solid Online ben ik bijzonder trots op het partnerschap met Otys!"

otys.jpg

Otys Recruiting Technology“De samenwerking met Solid Online maakt het voor ons, en daarmee ook voor onze klanten, eenvoudiger om te koppelen met back-office pakketten. Dankzij de koppeling met het Solid Online platform hoeft er straks niet meer gebouwd te worden, alleen nog maar met elkaar verbonden. Dat is veel efficiënter. Het bouwen van een koppeling kan soms zo een paar maanden in beslag nemen. Dat kan met Solid nu veel sneller. Los daarvan opent het voor ons de deur naar een veelvoud van connecties met andere pakketten, zonder dat we die stuk voor stuk zelf hoeven te bouwen. En het mooiste, dat kan tweeweg, zodat de belangrijkste data centraal in ons systeem aan de gebruiker ter beschikking gesteld kan worden.”

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop tussen uw applicaties?
Wij vertellen u graag wat Solid Online voor uw bedrijf kan doen!

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top