Nieuwe consultant Iljitsj Sang-Ajang versterkt het team van Solid Online

Iljitsj Sang-Ajang | Solid Online

Deze week begon onze nieuwe consultant Iljitsj!

Iljitsj houdt van efficiëntie en is altijd op zoek naar hoe dingen eenvoudiger en inzichtelijker gemaakt kunnen worden. Zo achterhaalde hij ooit met Excel de onderliggende logica van het SIMS spel zodat hij zelf zijn beste spel kon spelen. Iljitsj werkte hiervoor als trainer-coach bij een telecombedrijf en daar ondervond hij dat er achter de schermen nog te weinig gedaan werd met data kennis. En dus maakte hij dashboards in Power BI, die inzicht gaven in de voortgang van medewerkers binnen hun trainingen, waardoor snel zichtbaar werd waar extra aandacht nodig was.

Iljitsj-Sang-Ajang

“Ik geniet van efficiëntie. Waarom zou je op een zachte fietsband fietsen?”

Iljitsj haalde hij zijn Propedeuse Technische Natuurkunde aan de Haagse Hogeschool, om daarna toch te besluiten dat hij ook zeer veel interesse had in de geschiedenis van Oost-Europa. Hij stapte dan ook over naar een nieuwe studie, Slavistiek en Oost-Europakunde. Hij leerde Pools spreken en werkte zelfs een tijd als vertaler Pools-Nederlands! 

Vertalen vond hij echter een solistisch beroep en Iljitsj miste het contact met collega’s. Zo kwam hij terecht in de telecomwereld, waar hij begon als verkoper in de winkel en doorgroeide naar trainer-coach. En nu gaat hij dus bij Solid Online aan de slag als Consultant. Hij heeft er zin in, met name omdat Solid Online oplossingen biedt voor zaken waar hij voorheen zelf tegenaan liep. Zoals bijvoorbeeld het voorkomen van het handmatig invoeren van uren vanaf urenbriefjes. 

Iemand die altijd op zoek is naar efficiëntie en naar wat er geautomatiseerd kan worden zal zich zeker op zijn plek voelen bij Solid. Iljitsj, wij heten jou van harte welkom!

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top