Solid Online volgens Actief Werkt: “Flexibiliteit als standaard”.

Solid Online | ActiefWerkt

Proost! Vanwege de intelligente lockdown heffen wij via het beeldscherm het glas met elkaar! We hebben iets te vieren: Solid Online faciliteert nu ook voor ActiefWerkt! de verloning en de facturatie. De Transformer zorgt dat ook de facturen van ZZP-ers en doorleners gegenereerd en verstuurd worden. 

Actief Werkt! is al meer dan 25 jaar actief in de uitzendbranche. Het bedrijf is onderdeel van Actief Groep, een internationaal bedrijf met een uitgebreid netwerk van vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Actief Werkt! is een uitzendbureau met een unieke persoonlijke aanpak. De flexcollega’s van Actief Werkt! zijn doeners, mensen met een opleiding tot en met mbo-plus niveau. Persoonlijk contact staat centraal in de bedrijfscultuur van Actief Werkt!. Zij spreken de taal van hun flexcollega’s en weten wat hen beweegt. Met meer dan twintig jaar ervaring met personeel in de segmenten logistiek, productie, services, agri en food, snapt Actief Werkt! de behoefte van hun klanten. Ze zetten flexibele arbeid en de kennis van HR in om hun klanten vooruit te helpen.

TheoKooijmans-ActiefWerkt.jpg

Theo Kooijmans

Applicatie Architect Actief Werkt!

“Solid Online geeft ons de mogelijkheid om bij praktisch elke klant de verloning en facturatie te digitaliseren. In no-time richten we de automatische verloning voor klanten in. Ook een oplossing voor complexe facturatievraagstukken regelen we in een handomdraai. Met de receptinstellingen in Solid Online kunnen we per klant eenvoudig uitzonderingen vastleggen. Naast de standaard uitzendprocessen Verlonen en Factureren, hebben we in de afgelopen periode samen met Solid Online geïnvesteerd in optimalisatie van het doorleen- en ZZP-proces. Door de facturen namens de ZZP-er en doorlener te genereren en te versturen, hebben we een grote slag kunnen maken. De factuur komt inhoudelijk overeen met de opgegeven uren en zo kan deze volautomatisch verwerkt worden. Hierdoor zijn we in staat om snel de factureren te genereren en allerbelangrijkst, te betalen! Door Solid Online te implementeren hebben we flexibiliteit als standaard geïmplementeerd”

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop van verloning en facturatie?
Neem dan contact op via onderstaande knop. Wij vertellen u graag wat Solid Online voor uw bedrijf kan doen!

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top