VANAD Engage stroomlijnt corporate recruitment met Solid Online Connector tussen Carerix en Loket.nl

Carerix 2024 9

VANAD Engage heeft gekozen voor de Solid Online Connector met een koppeling tussen Carerix en Loket.nl. Alle gegevens die VANAD nodig heeft voor de werving en administratieve verwerking van het personeel voor hun eigen call centers, stromen via de Solid Online Connector automatisch van Carerix naar Loket.nl.

Loket.nl met Loket.nl wordt het bijhouden van je HR- en salarisadministratie wel heel eenvoudig. De salarisverwerking in een handomdraai geregeld en slimme HR-mogelijkheden: alles in één online applicatie. 
Solid Online | Carerix | Loket.nl
Carerix – Gebaseerd op jarenlange ervaring biedt Carerix een modern platform dat het gehele proces van werving & selectie, uitzenden en detachering ondersteunt, vanuit één systeem 

De koppeling is specifiek gemaakt voor VANAD Engage, the Contact Center company. Dit is een van de 4 bedrijven binnen de VANAD Group. Zij doen hun recruitment in Carerix en gebruiken Loket.nl als backoffice software. Het gaat om corporate recruitment, waarbij VANAD personeel werft voor hun eigen call centers. De gegevens van kandidaten, plaatsingen en documenten worden via de Connector vanuit Carerix automatisch bijgewerkt in Loket.nl. Met behulp van deze Connector koppeling hoeft VANAD Engage nu niet meer handmatig data over te tikken van het ene in het andere systeem.

Solid Online | Romy-Angele Breeveld

Romy-Angèle Breeveld

Projectmanager
Solid Online

"Bij dit implementatietraject hebben we met meerdere mensen geschakeld, leuk bedrijf met leuke medewerkers! We hebben een ware band met elkaar opgebouwd gedurende het traject, erg fijn! Simone sloot tegen het einde aan, we wensen haar veel succes in haar nieuwe rol bij VANAD Engage!”

VANAD Engage

Recruitment VANAD Engage

Recruitment
VANAD Engage

"Het project verliep heel soepel. We hebben helaas niet altijd de beste ervaring met IT projecten, maar bij Solid Online werd alles vlot en binnen de afspraken afgerond. Het contact was heel prettig en vooral de snelheid sprong er uit. Ook als we een support ticket inschieten komt er razendsnel een reactie en dat werkt heel prettig."

Go Digital, stay human“. VANAD, opgericht in 2005, is uitgegroeid van een stand-alone contact center tot een groep internationaal georiënteerde bedrijven die toonaangevend zijn in hun branche. De VANAD Group bestaat uit 4 bedrijven, Engage, QuandaGo, Tangelo software en Early friday. Deze bedrijven maken stuk voor stuk gebruik van state-of-the-art technologische mogelijkheden terwijl de menselijke kant altijd voorop blijft staan. De verbindende kracht binnen de VANAD Group is een sterk geloof in zowel mensen als technologie. Geautomatiseerd waar het voordelig is, persoonlijk waar het kan, altijd gericht op het dienen van het belang van de klant.

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop tussen uw applicaties?
Wij vertellen u graag wat Solid Online voor uw bedrijf kan doen!

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top