TOPS: soepele overgang naar Bullhorn met Solid Online

Solid Online | TOPS

TOPS Personeel heeft recent gekozen voor de overstap naar Recruitment Software van Bullhorn. Solid Online heeft de datamigratie van opdrachtgevers, contactpersonen, kandidaten, plaatsingen, historische werkervaring en notities verzorgd vanuit de bestaande uitzendsoftware richting Bullhorn. Alle informatie die benodigd is in het recruitment proces is beschikbaar in Bullhorn. 

HelloFlex maakt jouw Workforce Management processen leuker, makkelijker en efficiënter 
Solid Online | Bullhorn | Helloflex
Bullhorn is de wereldwijde marktleider in ATS/CRM systemen voor de recruitment industrie. Meer dan 10.000 organisaties vertrouwen op de cloud-based software van Bullhorn om hun sales activiteit te stimuleren, relaties op te bouwen, en hun recruitment processen geautomatiseerd te ondersteunen. 

Naast de datamigratie heeft Solid Online voor TOPS de koppeling gerealiseerd tussen Bullhorn en HelloFlex. Gegevens van kandidaten, klanten, contactpersonen en plaatsingen worden op het gewenste moment automatisch uitgewisseld tussen beide applicaties. De benodigde informatie over het contract, de kandidaat, klant en contactpersoon wordt doorgezet richting HelloFlex, zodat de verloning kan plaatsvinden in de back-office software.

TOPS personeel is de betrokken specialist binnen de groensector en grond-, weg- en waterbouw. Met persoonlijke aandacht, duidelijkheid en kennis van zaken is TOPS waardevol en onderscheidend voor werknemer én werkgever. TOPS zet in op kennisontwikkeling, kennisdeling en het leveren van kwaliteit. Zij kijken naar de persoon achter de aanmelding en zijn gedreven de beste match te maken.
Solid Online | Martine Verhave

Martine Verhave

Senior consultant Solid Online
over de samenwerking

Door het nauwe contact met én de kundigheid van de verantwoordelijke medewerkers (Melvin Wernert en Ivan Versteeg) bij TOPS personeel zijn zowel de datamigratie als de koppeling binnen enkele weken gerealiseerd. Nog geen drie weken na de kick-off sessie op 9 december 2020 was de informatie van bestaande kandidaten, opdrachtgevers en contactpersonen zichtbaar in Bullhorn. De historische werkervaringen, notities en plaatsingen volgden een week later. Net na het nieuwe jaar, op maandag 4 januari 2021, zijn de eerste gegevens via de koppeling overgezet vanuit Bullhorn naar HelloFlex. Ingericht naar het bedrijfsproces van de klant. Een prestatie waar we met z’n allen heel trots op mogen zijn!"

Melvin-Wernert-TOPS-C.png

Melvin Wernert

Senior adviseur TOPS personeel
over de datamigratie naar Bullhorn

“Inmiddels werken wij al een ruime week met Bullhorn en alle data die wij nodig hebben is beschikbaar zoals we vooraf voor ogen hadden. We willen Martine heel erg bedanken voor haar eindeloze en enorme inzet de afgelopen weken. Het was een 24/7 operatie en ik had geen andere partij en zeker geen ander persoon aan onze zijde willen hebben om deze enorme klus te klaren, bedankt!”

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop tussen uw applicaties?
Wij vertellen u graag wat Solid Online voor uw bedrijf kan doen!

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top