Easyflex toegevoegd aan de Solid Online Connector

Solid Online | Easyflex

Solid Online kan met trots meedelen dat Easyflex is toegevoegd aan de Connector!

Bolap, de eerste klant die gebruik maakt van de koppeling met Easyflex, is vorige maand live gegaan. Daarnaast lopen er momenteel 3 andere projecten die binnenkort live gaan, waaronder NED personeel.

Easyflex is hét all-in-one systeem voor de flexbranche voor o.a. verloning, facturatie, planning en datavisualisatie. Zo stuur je met één klik de juiste factuur naar de opdrachtgever en ontvangt jouw flexwerker een loonstrookje dat altijd klopt. De ABU en de NBBU cao worden door Easyflex zelf bijgehouden, dus daar heb je geen omkijken meer naar! Easyflex is een softwareleverancier waar je op kunt bouwen; dat geeft rust en vertrouwen.

Voor de medewerkers van Easyflex is direct contact en persoonlijke service het allerbelangrijkst. Daarom krijg je bij het Service Center altijd iemand aan de lijn die jou alles kan vertellen over het product. En daarom zijn de medewerkers die nieuwe features bedenken, maken of bugs fixen non-stop bezig met het verbeteren van de software.

Easyflex begrijpt hoe vervelend het is om in talloze verschillende systemen te werken die niet met elkaar communiceren. Daarom doen zij hun uiterste best om een koppeling tussen Easyflex en jouw favoriete software mogelijk te maken. Op die manier realiseert Easyflex de optimale workflow in iedere organisatie.

Marjolein-Draaijer-Easyflex

Marjolein Draaijer

Sales consultant Easyflex

"Easyflex streeft ernaar om haar relaties te ontzorgen, en het partnership met Solid Online draagt hier zeker aan bij. Dankzij de fijne en transparante communicatie met Solid Online zijn we in staat om op een snelle en efficiënte manier samen te werken ten behoeve van onze gezamenlijke relaties."

Easyflex News Image 800

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop tussen uw applicaties?
Wij vertellen u graag wat Solid Online voor uw bedrijf kan doen!

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top