Kennisjobs uit België zet met “één druk op de knop” gegevens over dankzij Connector!

Carerix 2024 6
Kennisjobs uit België maakt gebruik van de backoffice functionaliteit van BrightStaffing voor de facturatie en uitbetaling van uitzendkrachten. Sinds medio oktober is Carerix in bedrijf genomen voor het werven, selecteren en plaatsen van kandidaten. Solid Online stroomlijnt het uitzendproces voor Kennisjobs door Carerix als frontoffice te koppelen aan het backoffice systeem. Doordat gegevens nu niet meer handmatig overgezet hoeven te worden van frontoffice naar backoffice bespaart Kennisjobs veel tijd. Bovendien worden fouten voorkomen.
Carerix Gebaseerd op jarenlange ervaring biedt Carerix een modern platform dat het gehele proces van werving & selectie, uitzenden en detachering ondersteunt, vanuit één systeem 
Solid Online | Connector | Carerix | BrightStaffing
BrightStaffing – De all-in-one softwareoplossing voor interimbedrijven. Alle stappen in het uitzendproces op een eenvoudige en efficiënte manier beheren. Van matching tot facturatie en uitbetaling.

Snel overzetten van gegevens en contracten aanmaken

Gegevens van kandidaten, klanten en contactpersonen worden initieel opgevoerd in Carerix. Zodra deze gegevens benodigd zijn in BrightStaffing kunnen deze met “één druk op de knop” worden overgezet naar het backoffice systeem. Bij realisatie van een plaatsing in het recruitment systeem wordt een email uitgestuurd naar de backoffice medewerkers van Kennisjobs met de contractinformatie die is vastgelegd in Carerix, met het verzoek om voor deze plaatsing een contract aan te maken in BrightStaffing. Contractgegevens die op een later moment beschikbaar komen worden aangevuld in BrightStaffing. Kennisjobs heeft ervoor gekozen om wijzigingen van kandidaat-, klant- en contactpersoon gegevens grotendeels door de frontoffice te laten doen. Enkel gegevens die relevant zijn voor de verloning en facturatie worden in de backoffice onderhouden. Relevante wijzigingen worden via de Connector automatisch gesynchroniseerd richting het andere systeem, en dat allemaal binnen enkele minuten. De gegevens die in de front- als backoffice van Kennisjobs staan blijven hierdoor gelijk.
Solid Online | Martine Verhave

Martine Verhave

Senior consultant bij Solid Online

"De livegang van de koppeling tussen Carerix en BrightStaffing ten behoeve van Kennisjobs betekende voor Solid Online ook de eerste livegang van een integratie met BrightStaffing. Gaaf dat direct vanaf het eerste moment de koppeling naar tevredenheid van de klant opereert. Hendrik Bogaert, Ine Veys en Valerie Dejonckheere van Kennisjobs, bedankt voor jullie input en inzet tijdens dit traject! Door jullie enthousiasme en snelle opvolging op vragen was het een feestje om aan deze koppeling te werken! Daarnaast mijn waardering voor Dries Vrijders en Alissa Bey van HRlinkIT en Ward Baert, Tiffany Vanhondeghem en Benjamin Cottyn voor de ondersteuning die zij hebben geboden bij het opzetten van deze integratie. Wij mogen trots zijn op hoe het traject is verlopen."

Henrik-Bogaert-Kennisjobs.png

Hendrik Bogaert

Zaakvoerder bij Kennisjobs

"Het was aangenaam en professioneel werken met de mensen van Solid Online. We hadden steeds het gevoel dat er zo een sterk engagement was alsof het voor de eigen zaak was dat men het wilde doen slagen.”

Kennisjobs is een kwalitatief uitzendselectiebedrijf dat haar kandidaten en bedrijven écht leert kennen. Kennisjobs is actief op de arbeidsmarkt in Oost- en West-Vlaanderen en is gespecialiseerd in de segmenten Construct, Industry en Office. Kennisjobs kijkt verder dan de CV van haar kandidaten en zoekt naar de waarden die een kandidaat motiveren in het leven en in het werk. Elk mens is bijzonder en elk mens verdient de aandacht om ontdekt te worden. De mens achter de loopbaan staat bij Kennisjobs centraal. Kennisjobs stelt zich ook op als persoonlijke jobcoach en vertrouwenspersoon op weg naar een baan op maat. Het herkennen van getalenteerde mensen en hen snel voor te stellen bij dynamische bedrijven vormt de kracht en de maatschappelijke meerwaarde van Kennisjobs!

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop tussen uw applicaties?
Wij vertellen u graag wat Solid Online voor uw bedrijf kan doen!

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top