Synergie Uitzendbureau houdt data synchroon met Connector

Solid Online | Synergie
Synergie is specialist in personeelswerk en –advies, uitzendarbeid en werving & selectie, maar ook inhouse-diensten, outplacement en opleidingen. Synergie Uitzendbureau maakt gebruik van OTYS voor het matchen van uitzendkrachten aan openstaande vacatures. Als backoffice gebruikt Synergie Uizendbureau Nocore. Om de data tussen beiden systemen synchroon te houden, gebruikt Synergie Uitzendbureau de Connector van Solid Online.
OTYS
De alles-in-één Recruitment oplossing. OTYS Go! is cloud-based recruitment software dat naadloos ingericht wordt op jouw recruitmentproces.
Solid Online | Connector | OTYS | Nocore
Nocore Group
Biedt aan meer dan 900 bedrijven uit de flexbranche en schoonmaakbranche een volledig geïntegreerde software-oplossing (ERP). De software automatiseert uw commerciële, operationele en financiële processen, waaronder loonverwerking.

Hoe werkt de Connector bij Synergie Uitzendbureau?

Wanneer de kandidaat in OTYS is geplaatst bij een opdracht worden de gegevens van deze uitzendkracht via de koppeling van Solid Online overgezet naar Nocore, inclusief notities die in OTYS zijn toegevoegd ter kennisgeving aan de Nocore backoffice. Daarnaast worden actieve klanten en contactpersonen gesynchroniseerd tussen beide systemen. Wijzigingen die relevant zijn voor de frontoffice én de backoffice applicatie worden doorgevoerd in OTYS. Solid Online zorgt ervoor dat deze gegevens binnen een enkele minuut zijn bijgewerkt in Nocore. Door deze integratie wordt veel tijd bespaard omdat het overtypen van gegevens niet nodig is. Zo houden de medewerkers van Synergie Uitzendbureau tijd over om te besteden aan zaken die er écht toe doen!
Solid Online | Martine Verhave

Martine Verhave

Senior Consultant Solid Online

"Met de livegang van bovengenoemde koppeling is ook de eerste integratie tussen Solid Online en Nocore een feit! Thijs Koster van Nocore, bedankt voor jouw input en enthousiasme tijdens dit traject. Wij willen Synergie Uitzendbureau, in het bijzonder Judith de Ronde, bedanken voor het vertrouwen dat zij in ons hebben gesteld. Judith, bedankt voor jouw inzet en geduld tijdens het opzetten van de integratie."

Synergie 150

Synergie Uitzendbureau


"We zijn door Solid heel goed geholpen met betrekking tot wat we wilden koppelen, wanneer en welke kant op. Solid is goed bereikbaar en verleent een goede service."

Synergie is een allround HR dienstverlener met Transport, Logistiek en Industrie als bijzonder aandachtsgebied. Het bedrijf is specialist in personeelswerk en –advies, uitzendarbeid en werving & selectie, maar ook inhouse-diensten, outplacement en opleidingen. Synergie Nederland maakt deel uit van de Franse Synergie Groep S.A. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot een multinationale onderneming, die inmiddels met ruim 600 vestigingen actief is in vijftien verschillende landen. De organisatie bestaat uit 4 onderdelen; Synergie International Recruitment, Synergie Logistiek, Synergie Uitzendbureau en Global Cross Sourcing. Dagelijks worden vanuit al deze vestigingen ruim 50.000 medewerkers te werk gesteld. Hiermee is Synergie Groep S.A. één van de marktleiders in Frankrijk en staat het als 5e genoteerd in Europa.

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop tussen uw applicaties?
Wij vertellen u graag wat Solid Online voor uw bedrijf kan doen!

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top