Koppeling tussen Easyflex en Softbrick voor logistieke klant van Bolap.nl

Solid Online | Bolap

Bolap.nl is een uitzendorganisatie gespecialiseerd in “handig” personeel. Zij leveren hoofdzakelijk personeel voor de sectoren bouw, sloop, productie, logistiek en schoonmaak. Voor één van de logistieke klanten van Bolap.nl heeft Solid Online een koppeling tussen Easyflex en Softbrick gerealiseerd. 

Easyflex
is hét all-in-one systeem voor de flexbranche voor o.a. verloning, facturatie, planning en datavisualisatie.

Solid Online | Connector | Easyflex | Softbrick

Softbrick
streeft naar merkbare verbeteringen van bedrijfsprocessen, significante verbeteringen van bedrijfsresultaten en een vitale, gelukkige workforce.

Kandidaten en plaatsingen worden vastgelegd in de uitzendsoftware van Bolap.nl (Easyflex). De logistieke klant van Bolap.nl gebruikt Softbrick voor de planning en urenregistratie. Door het gebruik van de Solid Online Connector worden kandidaten en plaatsingen uit Easyflex automatisch doorgestuurd naar Softbrick, zodat de medewerker direct gepland kan worden en zijn uren kan registreren in Softbrick. De uren en vergoedingen worden na goedkeuring in Softbrick automatisch aangeleverd bij Easyflex, zodat de kandidaat verloond kan worden. Gegevens hoeven niet langer handmatig te worden overgetypt. Zo worden fouten voorkomen.

Bolap-Marion-Hermans.jpg

Marion Hermans

Accountmanager Bolap.nl

“Door deze koppeling hoeven we niet meer van alles handmatig bij te werken en is er altijd aansluiting tussen enerzijds de planning en urenregistratie bij onze klant en anderzijds onze verlonings- en uitzendsoftware. Het scheelt tijd en beperkt de foutkans. We zijn er blij mee!”

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop tussen uw applicaties?
Wij vertellen u graag wat Solid Online voor uw bedrijf kan doen!

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top