Partnerschap AFAS en Solid Online ontzorgt klanten

Solid Online | AFAS

Wij zijn trots te kunnen aankondigen dat Solid Online een partnerschap is aangegaan met AFAS. AFAS heeft dé ERP totaaloplossing voor de flexbranche, die alle flexprocessen stroomlijnt. De aansluiting op de Connector betekent voor de klanten van AFAS dat zij nu eenvoudig kunnen koppelen met andere systemen die zij in gebruik hebben, zoals bijvoorbeeld ATS systemen. Zo werken AFAS en Solid Online samen aan een nog grotere klanttevredenheid!

Werk kan zo veel leuker en beter. En met meer oog voor de maatschappij. In veel organisaties zijn mensen druk met de verkeerde dingen. Onnodige handelingen, dubbel werk, fouten herstellen: het kost handenvol tijd en komt de kwaliteit niet ten goede. De missie van AFAS Software is: inspireert beter ondernemen. Dat doet AFAS met software en alles wat ervoor nodig is om die software zo te gebruiken dat je er een hoger doel mee bereikt. Organisaties houden tijd over voor wat ze echt belangrijk vinden, kwaliteit en werkplezier.
huisstijl afas software direct bas arnold voor het afas hoofdkantoor
Christian-Lankman-AFAS

Christian Lankman

Systemintegrator bij AFAS

“De samenwerking met Solid Online verloopt erg prettig. De waarde van ons partnership zit in de ontzorging voor onze klanten om bijvoorbeeld je eigen ATS systeem aan AFAS te kunnen koppelen, zonder er enig omkijken naar te hebben.”

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop tussen uw applicaties?
Wij vertellen u graag wat Solid Online voor uw bedrijf kan doen!

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top