Connector tussen OTYS en Loket.nl voor Zuidzorg

Solid Online | Zuidzorg

ZuidZorg heeft recent gekozen voor de Recruitment Software van OTYS voor de werving & selectie van nieuwe medewerkers. Voor de salarisverwerking wordt gebruik gemaakt van Loket.nl. ZuidZorg heeft gekozen voor een koppeling met de Solid Online Connector tussen OTYS en Loket.nl voor het uitwisselen van kandidaat- en contractgegevens. Zodra het contract van een medewerker in OTYS is aangemaakt en goedgekeurd wordt de informatie die benodigd is voor de salarisverwerking doorgezet naar Loket.nl. Hierdoor hoeven gegevens niet handmatig te worden overgetypt, en kan de salarisverwerking correct en op tijd plaatsvinden.

OTYS de alles-in-één Recruitment oplossing. OTYS Go! is cloud-based recruitment software dat naadloos ingericht wordt op jouw recruitmentproces. 
Solid Online | Connector | OTYS | Loket.nl
Loket.nl met Loket.nl wordt het bijhouden van je HR- en salarisadministratie wel heel eenvoudig. De salarisverwerking in een handomdraai geregeld en slimme HR-mogelijkheden: alles in één online applicatie. 

ZuidZorg is een thuiszorgorganisatie die er alles aan doet om het leven van hun cliënten een stukje aangenamer te maken. Of het nu om lichte zorg of juist om complexe zorg gaat, ZuidZorg biedt cliënten goede zorg in heel Zuidoost Brabant. ZuidZorg werkt met gekwalificeerde en professionele medewerkers die samen met de cliënt onderzoeken wat zij zelf kunnen doen en welke zorg en ondersteuning zij nodig hebben. Zo kunnen zij zoveel mogelijk de dingen blijven doen, die voor hen van betekenis zijn. ZuidZorg biedt iedereen, van jong tot oud, de mogelijkheid om langer, op een veilige en prettige manier thuis te blijven wonen. 

ZuidZorg onderhoudt nauwe contacten met huisartsen, specialisten, gemeenten en maatschappelijke organisaties en is een belangrijk verlengstuk van hun zorg. Dankzij al deze verbindingen heeft ZuidZorg een sleutelpositie in de wijk. Om welke zorg het ook gaat, ZuidZorg is vertrouwd en dichtbij!

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop tussen uw applicaties?
Wij vertellen u graag wat Solid Online voor uw bedrijf kan doen!

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top