Koppeling tussen Carerix en Exact Online voor Novisource

Carerix 2024 4

Novisource heeft gekozen voor de Solid Online Connector met een koppeling tussen recruitmentsoftware Carerix en financiële software Exact Online.

Carerix Gebaseerd op jarenlange ervaring biedt Carerix een modern platform dat het gehele proces van Werving & Selectie, Uitzenden en Detachering ondersteunt, vanuit één systeem
Solid Online | Connector | Carerix | Exact Online
Exact Online – is de marktleider in business software in de Benelux. Exact Online automatiseert boekhoud, financiële, ERP, HRM en CRM processen. Daarnaast biedt Exact Online specifieke branche oplossingen.

Novisource werkt met zowel eigen (interne) professionals als externe professionals, zoals zzp-ers. In Carerix worden alle contracten met de opdrachtgevers vastgelegd. Ook de urenverantwoording van alle professionals vindt plaats in Carerix. Voordat deze gegevens worden verwerkt in de financiële administratie in Exact Online, wordt een periodiek overzichtsrapport gegenereerd. Dit rapport bevat niet alleen de urenverantwoording per consultant, maar ook contractinformatie, zoals verkooptarieven, kostprijs, contractduur, klantinformatie etc. Hierdoor kan heel snel en eenvoudig de volledigheid en de juistheid van omzet en kostprijs worden vastgesteld en wordt productiviteit gedetailleerd in kaart gebracht. Hierna is de data gereed voor facturatie. Zodra de verkoopfacturen zijn aangemaakt en verwerkt in Carerix, dan worden deze via de Solid Online Connector opgehaald uit Carerix en naar Exact Online gestuurd. Hier wordt aan de hand van de meegestuurde informatie automatisch een verkoopboeking gegenereerd op de juiste grootboekrekeningen, kostenplaatsen en kostendragers. Aangezien dit proces volledig is geautomatiseerd, is de foutkans erg klein en wordt er bespaard op kosten.

Nandakumar-Ranganathan_2.jpg

Nandakumar Ranganathan

Directeur Solid Online India

“De implementatie voor Novisource is erg goed verlopen. Novisource gebruikt Carerix als front-office en Exact Online als back-office. Deze implementatie was gericht op het verbinden van beide systemen en het creëren van de verkoopboekingen in Exact Online voor elke verkoopfactuur die in Carerix werd aangemaakt. Het project verliep naadloos, mede dankzij de uitstekende samenwerking met de klant. Nu worden goedgekeurde verkoopfacturen in Carerix in een mum van tijd als verkoopboeking geboekt in Exact Online.”

Christian-Plaizier-Novisource.png

Christian Plaizier

Financieel directeur Novisource

"We hebben gekozen voor de Connector van Solid Online, omdat deze ons in staat stelt contractdata en urenregistratie snel en eenvoudig te controleren op juistheid en volledigheid. Tot voor kort was een opbrengstverantwoording een arbeidsintensieve exercitie, maar gelukkig behoort dat dankzij de Connector tot de verleden tijd. Ook de geautomatiseerde boeking vanuit Carerix naar Exact Online is heel betrouwbaar en snel. De implementatie is zeer nauwgezet en soepel verlopen dankzij een hele prettige en professionele samenwerking met Solid Online. We denken al na over een uitbreiding van de Connector op andere systemen die we gebruiken, zoals Nmbrs."

Novisource is een Business & IT consultancy bedrijf met een sterke focus op zakelijke dienstverleners in de financiële sector (banken, verzekeraars, pensioenfondsen & vermogensbeheerders). Novisource biedt verandercapaciteit binnen de business thema’s Regulatory change en Digital transformation, ondersteund door kennis en expertise op het gebied van Information services (data management & applicatie integratie) en Information security. De consultants van Novisource begrijpen de wereld waarin financiële bedrijven opereren en beschikken over de juiste ervaring en kennis van: producten, processen, wet- en regelgeving en het bijbehorende IT-landschap binnen de financiële sector. Hierdoor zijn zij in staat veranderingen te ondersteunen in de totale keten voor deze sector. Bij Novisource wordt gewerkt vanuit kennisteams en de consultants van Novisource verbinden hier theorie met de praktijk, gericht op doorlopende verbeteringen. Zo dragen zij samen op een duurzame manier bij aan de verandertrajecten van haar opdrachtgevers. De kernwaarden van Novisource zijn ‘bevlogen’, ‘verbindend’, ‘daadkrachtig’ en ‘ondernemend’. Deze komen terug in de manier waarop Novisource reflecteert, leert en praktiseert. Zo helpt Novisource haar opdrachtgevers met het realiseren van veranderambities.

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop tussen uw applicaties?
Wij vertellen u graag wat Solid Online voor uw bedrijf kan doen!

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top