Inlenersbeloning

De digitale oplossing voor een eerlijke beloning en een gelijk speelveld

De SAAS software van Inlenersbeloning.com is ontwikkeld met als uitgangspunt compliance en gemak voor zowel de uitlener als de inlener. De inlener en de uitlener hebben beiden hun verantwoordelijkheid ten aanzien van de inlenersbeloning.

De inlener dient voorafgaand aan de terbeschikkingstelling, de informatie over de arbeidsvoorwaarden schriftelijk of elektronisch te verstrekken. De uitlener dient uit te gaan van de informatie zoals verstrekt of bevestigd door de uitlener. Via Inlenersbeloning.com verstrekken inleners (opdrachtgevers) op eenvoudige wijze de beloningsgegevens aan de uitleners waarmee wordt samengewerkt. De inlener voldoet hiermee aan de eisen omtrent het melden van de geldende arbeidsvoorwaarden, zoals is opgenomen in art. 12a. van de WAADI. De uitlener kan hierdoor voldoen aan alle regels uit de uitzend cao met betrekking tot de toepassing van de inlenersbeloning.

Alle beloningsgegevens staan op deze manier netjes bij elkaar in één portaal, helder en inzichtelijk voor je eigen organisatie en makkelijk te presenteren aan auditeurs.

Partners

Door de nauwe band met onze partners zijn de lijnen voor onze klanten kort

Solid Online | Header
Anouk Middeljans Inlenersbeloning.com

Anouk Teeken - Middeljans

Business Developer
Inlenersbeloning.com


info@inlenersbeloning.com

Inlenersbeloning.com

Europark 3
4904 SX
Oosterhout
076 20 50 50 2

inlenersbeloning.com

Connector | Integratie

Inlenersbeloning.com

Door het partnership tussen Inlenersbeloning.com en Solid Online kunt u nu profiteren van de functionaliteit van Inlenersbeloning.com, geïntegreerd in uw eigen omgeving. U vraagt dan  simpel de juiste inlenersbeloning op vanuit uw eigen systeem.

Vervolgens wordt de inlenersbeloning automatisch gevuld in de gewenste velden van het doelsysteem. Zo kunt u bijvoorbeeld een bevestiging van uitzending genereren met de inlenersbeloning data en/of de data inladen in uw loon en contractadministratie.

Zo voldoet u eenvoudig aan de wet- en regelgeving m.b.t. de inlenersbeloning.

Inlenersbeloning partner
Scroll to Top