TimeChimp aangesloten op Connector

TimeChimp

TimeChimp is de nieuwe technische partner van Solid Online! Nu kunnen klanten van TimeChimp nóg makkelijker de koppeling leggen met hun andere softwarepakketten en daarmee de workflow verbeteren.

TimeChimp biedt een eenvoudige manier van urenregistratie in de cloud, voor meer overzicht en grip op de organisatie. TimeChimp helpt bij de gehele administratieve flow: vanaf de eerste uren die geschreven worden tot aan de laatste factuur en uitbetaling van het salaris (door middel van slimme integraties).

Met de Connector hebben de klanten van TimeChimp nu de mogelijkheid nog meer van hun softwarepakketten te koppelen, zodat handmatig overtypen van de gewerkte uren niet langer nodig is: alle gegevens komen via de Connector automatisch in het juiste pakket terecht. 

“Door de samenwerking met Solid Online kunnen wij onze klanten nog meer integratiemogelijkheden aanbieden met andere softwarepakketten. Dat zorgt voor minder (repeterend) werk en dus minder fouten. Deze samenwerking pas ook perfect in onze ‘best-of-breed’ visie waarbij koppelingen tussen diverse tools niet alleen zorgen voor een vereenvoudigde workflow, maar uiteindelijk ook meer inzicht binnen de organisatie geeft!”

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop tussen uw applicaties?
Wij vertellen u graag wat Solid Online voor uw bedrijf kan doen!

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top