Pivoton & Solid Online breiden samenwerking uit

Solid Online | Pivoton

Solid Online en Pivoton zijn partners! Deze specialist binnen de flexbranche gaat voor maximale ontzorging voor haar klanten en daarin zijn wij graag van dienst! Door de aansluiting van Pivoton op de Connector kunnen de klanten van Pivoton nu op een simpele manier koppelen met elk gewenst ander systeem. Wij zijn trots op dit partnerschap, waarbij beide partijen zich inzetten voor gebruiksgemak voor hun klanten.

Pivoton is de IT-partner die het best in staat is complexe wet- en regelgeving te vertalen naar gebruiksvriendelijke proces ondersteunende software die garant staat voor maximale productiviteit en foutreductie. Deze kennis is in meer dan 30 jaar opgebouwd en dat maakt Pivoton een serieuze en gerespecteerde IT partner binnen de flexbranche. De markt, wet- en regelgeving en ontwikkelingen zijn en blijven voortdurend in beweging. Dit vraagt een betrouwbaar maar tegelijkertijd uiterst wendbaar IT-landschap. Betrouwbare IT-oplossingen en maximale ontzorging in combinatie met de keuzevrijheid en flexibiliteit om toekomstbestendig en onderscheidend te zijn. Pivoton biedt de beste mid- en backoffice software met bijbehorende dienstverlening voor de flexbranche. Vanuit een Best-of-Breed visie faciliteert Pivoton optimale ketenintegratie met alle leveranciers en creërt Pivoton maximale wendbaarheid en aanpasbaarheid aan de markt- en klantwensen. Samen met klanten een duurzaam Future Fit IT landschap bouwen voor maximale business value!
Solid Online | Roos Schabracq

Roos Schabracq

Managing partner Solid Online

“Wij kennen Pivoton al heel lang vanuit de uitzendbranche. Daarom is het extra leuk om nu daadwerkelijk als partners samen te gaan werken. We zien legio kansen en kijken uit naar een mooie toekomst.”

Paul-van-den-Bosch

Paul van den Bosch

Algemeen Directeur Pivoton

"We bieden onze klanten een Future Fit IT landschap waarbij betrouwbaarheid, duurzaamheid en wendbaarheid centraal staan. Wij zijn ervan overtuigd dat dit alleen maar mogelijk is door het bieden van maximale functionaliteit en daarnaast keuzevrijheid voor specifieke functionaliteiten. In de praktijk betekent dit dat wij waar wenselijk voor onze klanten aanvullende gespecialiseerde software optimaal integreren en daarmee maximale business value over de gehele keten bieden. Solid Online is een van die partners waarmee wij dit mogelijk maken"

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop tussen uw applicaties?
Wij vertellen u graag wat Solid Online voor uw bedrijf kan doen!

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top