Partnerschap: Graydon services in uw eigen systeem met de Connector!

Solid Online | Graydon

Graydon en Solid Online zijn een partnerschap aangegaan! Vanaf nu kunt u profiteren van de Graydon services, geïntegreerd in uw eigen systeem! De Connector maakt het nu mogelijk om, vanuit uw eigen systeem, klantgegevens automatisch te verrijken met gegevens uit de Graydon database. Daarnaast is het mogelijk met één druk op de knop een creditrapport aan te vragen wat direct in het klantdossier wordt opgeslagen.

Het is dus niet meer nodig om hiervoor bij Graydon in te loggen, u doet de aanvraag bij Graydon direct vanuit uw eigen systeem. De Solid Online Connector voert vervolgens deze aanvraag uit. De data worden opgehaald bij Graydon en vergeleken met de data uit uw systeem. Vervolgens wordt de klantkaart naar uw eigen wensen bijgewerkt. Per veld kan vooraf worden ingesteld of er overschreven mag worden. Ook kunnen oude waardes van de velden in notities worden opgeslagen. Alle velden worden bovendien ook in een xls sheet meegestuurd naar uw systeem.

Gegevens worden opgehaald en aangevuld ter ondersteuning van de prospect-to-cash processen. Het gaat hier om gegevens over prospects, opdrachtgevers en contactpersonen. Inbegrepen toevoegingen zijn bijvoorbeeld risico-indicatoren (kredietlimiet, betaalscore, kans op faillissement en opheffing), bedrijfsprofiel en concernrelaties, contactgegevens en tekenbevoegdheid.

Met deze mogelijkheid tot automatische verrijking van uw data wordt uw systeem steeds completer zonder het risico op fouten. Het partnerschap tussen Graydon en Solid Online biedt zo een waardevolle toevoeging aan uw systeem.

Lees hier het persbericht over het partnerschap
Martijn-Roos

Martijn Roos

Senior Account Manager bij Graydon

“De samenwerking tussen Solid Online en Graydon is een perfecte match. Zowel bij Solid Online als bij Graydon zijn we de hele dag met data bezig en daardoor spreken we dezelfde taal. Solid Online is de missende schakel tussen de Graydon database en alle mogelijke softwarepakketten in de Flexmarkt.”

Graydon heeft als doel om een speelveld te creëren waarin organisaties floreren en economieën welvarend zijn. 

Betrouwbare zakelijke informatie

In een wereld die gedomineerd wordt door technologie, is het de ambitie van Graydon om zich te onderscheiden door een innovatief vermogen en door het leveren van betrouwbare zakelijke informatie.

Waardevolle inzichten

Graydon zorgt ervoor dat uw data wordt opgeschoond, gevalideerd en verrijkt met informatie uit verscheidene andere bronnen. Van daaruit kunnen waardevolle economische, financiële en commerciële inzichten gegenereerd worden, die u in staat stellen om betere zakelijke beslissingen te nemen.

Uw concurrentiepositie verstevigen

Graydon streeft ernaar om hun klanten dagelijks te helpen met het maken van de juiste zakelijke beslissingen door gebruik te maken van de juiste informatie. Daarnaast helpen zij u om trends en marktopportuniteiten te identificeren, en hierop in te spelen, om zodoende uw concurrentiepositie te kunnen verbeteren.

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop tussen uw applicaties?
Wij vertellen u graag wat Solid Online voor uw bedrijf kan doen!

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top