Digipoort live met Solid Online!

Digipoort live met Solid Online

Begin 2019 gaan nieuwe Europese richtlijnen in voor facturatie aan overheidsinstanties. Alle facturen moeten dan als e-factuur in UBL-formaat aangeleverd worden. Solid Online heeft in samenwerking met RGF Staffing (voorheen USG People) de Transformer ontwikkeld voor e-facturatie. Hiermee is RGF Staffing het eerste grote uitzendbureau dat e-facturen stuurt die aan alle overheidseisen voldoen.

Daarnaast moeten e-facturen aan de overheid worden ingediend bij Digipoort, het digitale postvak van de Rijksoverheid. Digipoort voert automatisch diverse controles uit op het ingestuurde bestand, alvorens het wordt doorgezet naar de juiste ontvanger. Solid Online heeft samen met RGF Staffing de koppeling met Digipoort ontwikkeld. De Transformer is ook te implementeren als add-on aan uw bestaande softwarepakket.

RGF Digipoort

Joris de Vreede, projectleider applicatiebeheer bij het Ministerie van Binnenlandse zaken, vindt het een mooie prestatie dat RGF Staffing het direct voor elkaar kreeg om de richtlijnen om te zetten naar het juiste facturatieformat en dat RGF Staffing de flexibiliteit heeft om aan te sluiten bij de wensen van de klant. Lees hier en hier het persbericht over de Transformer (E-keten) en de koppeling met Digipoort. Wij zijn ontzettend trots op onze samenwerking met RGF Staffing.

Heeft u interesse in de Transformer en/of de koppeling met Digipoort, en wilt u meer weten over het besparingspotentieel voor uw organisatie? Met alle plezier verkennen wij met u de mogelijkheden!

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top