Brainbridge Workforce Solutions zet stap in digitale transformatie met Datamigratie naar Bullhorn

Brainbridge | Datamigratie | Bullhorn | Solid Online

Brainbridge Workforce Solutions, één van de marktleiders in het leveren van innovatieve Workforce & IT-oplossingen, is over naar een nieuw ATS, Bullhorn. Samen met HRLinkIT realiseerde Solid Online de overstap. HRlinkIT zorgde voor de juiste inrichting van de Bullhorn-omgeving en Solid Online zorgde voor een vlotte datamigratie van het oude ATS naar Bullhorn.

Voor de overstap naar Bullhorn moesten er tienduizenden records gemigreerd worden. Om de datamigratie perfect te laten verlopen zijn we gestart met een uitgebreid voortraject waarin de wensen van Brainbridge in kaart zijn gebracht. Aan de hand daarvan is er een CSV export opgesteld en een testmigratie gedaan, waarna de data via de API in Bullhorn werden gezet. Inmiddels werkt Brainbridge alweer een aantal weken succesvol in Bullhorn, waar alle gegevens op de juiste plek te vinden zijn.

Solid Online | Datamigratie
Solid Online | Martine Verhave

Martine Verhave

Product Expert
Solid Online

“Solid Online heeft de gegevens vanuit het oude ATS-pakket van Brainbridge succesvol gemigreerd naar Bullhorn! Dank aan Arne van Balgoijen en Ellen Luckx voor hun inzet tijdens de voorbereiding en uitvoering van de datamigratie. De data moest vanuit verschillende export bestanden worden gecombineerd om alle relevante informatie voor de migratie te verzamelen. Een precisie klus die mede door een testmigratie vlekkeloos is verlopen. Charlotte Stagier van HRLinkIT, bedankt voor jouw inzet! Als Bullhorn implementatiepartner heeft HRLinkIt een mooi traject doorlopen om de inrichting van Bullhorn aan te sluiten op de wensen van Brainbridge. Aan- en opmerkingen werden snel opgepakt en afgehandeld. Opnieuw een project om trots op te zijn!"

Ellen Luckx | Brainbridge

Ellen Luckx

Recruitment Manager
Brainbridge

“Vanaf het eerste contact met Sam en Marnix, onze Account Managers, mochten we een heel professionele samenwerking met Solid Online ervaren. In een eerste stap werden onze wensen heel uitgebreid in kaart gebracht. Vervolgens voerde Martine onze datamigratie succesvol uit. We willen haar dan ook bedanken voor de persoonlijke, transparante en snelle aanpak van dit project. We kunnen terugkijken op een fijne samenwerking met Solid Online, gebaseerd op vertrouwen, overleg en kwaliteit!”

Brainbridge is in 1998 opgericht als een klein onafhankelijk bedrijf maar met een geweldige visie: “marktleider zijn in het leveren van innovatieve Workforce & IT-oplossingen”. Brainbridge is intussen uitgegroeid tot een sterke en betrouwbare partner op het gebied van IT consultants, Vendor Management en Contract Management. Het gecombineerde gebruik van zowel vaste medewerkers als freelancers is een van de grootste uitdagingen van deze tijd. Brainbridge laat organisaties floreren door oplossingen aan te bieden voor dit soort personeelsuitdagingen.

Stapt uw bedrijf ook over naar een nieuw systeem?
Wij vertellen u graag meer over Solid Online Datamigratie!

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top