B&P Professionals meer tijd voor matching door Connector tussen Carerix en Easyflex

Carerix 2024 8

B&P Professionals heeft gekozen voor de Solid Online Connector voor een koppeling tussen hun recruitmentsoftware Carerix en hun backofficepakket Easyflex. B&P Professionals is een detacheringsbureau voor de sectoren banking, insurance en public. Door de Connector koppeling houdt B&P nu meer tijd over om de beste match te maken tussen hun opdrachtgevers en professionals!

Easyflex – Hét all-in-one systeem voor de flexbranche voor onder andere verloning, facturatie, planning en datavisualisatie
Solid Online | Connector | Carerix | Easyflex
Carerix – Gebaseerd op jarenlange ervaring biedt Carerix een modern platform dat het gehele proces van werving & selectie, uitzenden en detachering ondersteunt, vanuit één systeem 

Solid Online realiseerde voor B&P Professionals een Connector koppeling tussen Carerix en Easyflex voor de topics Kandidaten en Documenten. De koppeling werkt twee kanten op. De kandidaat en de bijbehorende documenten, zoals het id-bewijs, worden overgeschoten naar Easyflex op het moment dat dit in Carerix wordt aangegevenVervolgens wordt de administratie verder in Easyflex bijgehouden. Van kandidaten die in Easyflex de status “Actief” hebben gekregen, worden de contractgegevens van Easyflex naar Carerix teruggeschoten.
Door de Solid Online Connector 
hoeft B&P Professionals plaatsingen niet handmatig in Easyflex te zettenZo worden er nooit meer plaatsingsgegevens vergeten of te laat ingevoerd. Ook overnamefouten zijn verleden tijd, en contractgegevens staan altijd correct in beide pakketten.

Irina Bremmers | Solid Online

Irina Bremmers

Projectmanager
Solid Online

"B&P Professionals had zelf al veel kennis en de nodige voorbereidingen getroffen. Daardoor was er gedurende het hele project een heldere visie op de wensen en verliep dit project vrij vlot. Een hele prettige samenwerking!”

Niek Bleumink | B&P Professionals

Niek Bleumink

Directeur
B&P Professionals

“Met het realiseren van deze koppelingen kunnen we efficiënter werken en het aantal menselijke fouten beperken”

B&P Professionals is een landelijk werkend detacheringsbureau uit Arnhem. Zij bemiddelen zowel ervaren als startende professionals voor interessante opdrachten bij mooie opdrachtgevers binnen de sectoren banking, insurance en public. B&P Professionals streeft hierbij altijd naar de perfecte match tussen medewerker en opdrachtgever. Daarbij kijken ze verder dan alleen iemands CV. Hun fieldmanagers zorgen voor de juiste begeleiding van de medewerkers, zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen, hun ambities waar kunnen maken en optimale toegevoegde waarde kunnen bieden voor de opdrachtgevers van B&P Professionals. Het recruitmentteam bestaat uit ervaren recruiters die met hun uitgebreide en specialistische recruitmentkennis de perfecte sparringpartners zijn voor zowel opdrachtgevers als professionals. B&P Professionals gelooft in succesvol detacheren samen met haar medewerkers en opdrachtgevers.

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop tussen uw applicaties?
Wij vertellen u graag wat Solid Online voor uw bedrijf kan doen!

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top