Inlenersbeloning.com

Inlenersbeloning.com functionaliteit
geïntegreerd in uw omgeving

Inlenersbeloning header

Inlenersbeloning.com geïntegreerd
in uw omgeving

Inlenersbeloning.com integratie

Door het partnership tussen Inlenersbeloning.com en Solid Online kunt u nu profiteren van de functionaliteit van Inlenersbeloning.com, geïntegreerd in uw eigen omgeving.

Met de integratie vraagt u simpel de juiste inlenersbeloning op vanuit uw eigen systeem. Vervolgens wordt de inlenersbeloning automatisch gevuld in de gewenste velden van het doelsysteem. Zo kunt u bijvoorbeeld een bevestiging van uitzending genereren met de inlenersbeloning data en/of de data inladen in uw loon en contractadministratie. Zo voldoet u eenvoudig aan de wet- en regelgeving m.b.t. de inlenersbeloning.

Interesse in de Inlenersbeloning.com functionaliteit binnen uw omgeving? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Inlenersbeloning partner

Features

Inlenersbeloning.com | Functionaliteit

De juiste inlenersbeloning uitvragen vanuit uw systeem en verwerken in uw backoffice

Pay per use neg

Uitvraag

Eenvoudig de juiste inlenersbeloning opvragen, direct vanuit uw eigen digitale werkomgeving

Fields Add neg

Plaatsing vullen

De ontvangen inlenersbeloning wordt automatisch gevuld in de door u gewenste velden van het doelsysteem

Icon | mail

Bevestiging naar uitzendkracht

Vanuit uw systeem kunt u een bevestiging van uitzending genereren waarbij de inlenersbeloning data automatisch wordt gevuld

Inlenersbeloning.com

Inlenersbeloning

De digitale oplossing voor een eerlijke beloning en een gelijk speelveld

De SAAS software van Inlenersbeloning.com is ontwikkeld met als uitgangspunt compliance en gemak voor zowel de uitlener als de inlener. De inlener en de uitlener hebben beiden hun verantwoordelijkheid ten aanzien van de inlenersbeloning.

De inlener dient voorafgaand aan de terbeschikkingstelling, de informatie over de arbeidsvoorwaarden schriftelijk of elektronisch te verstrekken. De uitlener dient uit te gaan van de informatie zoals verstrekt of bevestigd door de uitlener. Via Inlenersbeloning.com verstrekken inleners (opdrachtgevers) op eenvoudige wijze de beloningsgegevens aan de uitleners waarmee wordt samengewerkt. De inlener voldoet hiermee aan de eisen omtrent het melden van de geldende arbeidsvoorwaarden, zoals is opgenomen in art. 12a. van de WAADI. De uitlener kan hierdoor voldoen aan alle regels uit de uitzend cao met betrekking tot de toepassing van de inlenersbeloning.

Alle beloningsgegevens staan op deze manier netjes bij elkaar in één portaal, helder en inzichtelijk voor je eigen organisatie en makkelijk te presenteren aan auditeurs.

    Solid Online | Contact

    Contact

    Nieuwsgierig naar wat Solid Online voor uw bedrijf kan betekenen?

    Stel uw vraag via het contactformulier

    Scroll to Top