Versterking in India!

Solid Online | Reinforcement India | Versterking India

Om de gestegen vraag naar onze softwareproducten te kunnen bijbenen zijn er 5 nieuwe medewerkers in India bijgekomen! Allemaal met een flinke dosis ervaring en ambitie. Sahiti en Sreedevi zijn Senior software developers. Zij helpen mee aan de ontwikkeling van onze applicaties en geven daarnaast ook technische support aan onze klanten. Nirmla, Suryadivya en Prasant zijn Senior Software Testers en bij hen ligt de verantwoordelijkheid de nieuw ontwikkelde software te testen met hun team. Zij zullen ook het automatisch testen verder uit gaan rollen.

Wij vroegen hen hoe ze hun eerste tijd bij Solid ervaren hebben. Ze zijn allemaal pas begonnen, en dat betekent dat ze vanuit huis zijn begonnen aan hun nieuwe baan. Is dat niet raar? Nirmla ziet hier ook de voordelen van in: “Ik kan zo reistijd besparen en deze tijd steken in het leren van nieuwe dingen en ook het bedrijf leren kennen”. Regelmatige video sessies met het team houden de interactie scherp en zo worden de nieuwe werknemers direct goed bij het proces betrokken. Sahiti: “Ik was overdonderd door het warme welkom van het team”. Sreedevi: “door de pandemie kon ik mijn nieuwe collega’s helaas niet persoonlijk ontmoeten, maar we hebben elkaar wel online ontmoet.” Suryadiva: “via ICQ heb ik mijn nieuwe collega’s ontmoet en gedurende mijn eerste twee weken heb ik ze allemaal gesproken. We zijn goede vrienden geworden”.

Zo hebben zij vanuit huis gelukkig toch een goede eerste indruk kunnen krijgen van ons bedrijf. Prasant is blij met de “vriendelijke collega’s en omgeving” Daarnaast ziet hij het werken bij Solid als een kans om te groeien in zijn carrière. Suryadiva: “de producten van het bedrijf zijn innovatief en ik kijk er naar uit hier mijn bijdrage aan te leveren.”

Wij wensen onze nieuwe medewerkers heel veel succes!

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top