Oplossing voor Tankpersoneel / Ready4You

Solid Online | Tankpersoneel | Ready 4 you
Tankpersoneel/Ready4You levert het complete aanbod aan dienstverlening als het gaat om personeelsbemiddeling. Door jarenlange ervaring in de branche en de samenwerking met alle grote merken, zoals Shell, BP en Esso weet Tankpersoneel / Ready4You precies welke medewerker past bij welke tankstation vacatures.

Voor Tankpersoneel / Ready4You heeft Solid Online een mooie oplossing gebouwd. In deze tool kunnen de uren en declaraties uit het planningspakket Plan4Flex worden geüpload. Vervolgens worden deze uren en declaraties als xml factuurbestand automatisch naar de financiële software Exact Online gestuurd. Eenmaal aangekomen in Exact wordt het bestand automatisch tot een factuur gevormd in het wenselijke formaat van de ontvanger. Vanuit hier kan de factuur naar de klant van Tankpersoneel / Ready4You worden gestuurd. 

De software van Plan4Flex richt zich op de operationele processen die voorafgaan aan de facturatie en de verloning.
Marco-Lub.png

Marco Lub

Operationeel Manager bij Tankpersoneel

“Solid Online heeft proactief meegedacht met onze wensen en is in de uitvoering ook steeds weer alert en attent geweest met aanpassingen zodanig dat wij een eenvoudige, maar zeer efficiënte maatwerk tool hebben gekregen die doet wat van te voren werd beloofd. Naast kundigheid is vooral ook de betrokkenheid en vriendelijkheid van de ingezette medewerkers van Solid Online ons opgevallen.”

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop tussen uw applicaties?
Wij vertellen u graag wat Solid Online voor uw bedrijf kan doen!

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top