Ruimbaan: Connector tussen OTYS en Freepack

Solid Online | Ruimbaan

Ruimbaan heeft gekozen voor de Solid Online Connector tussen recruitment software OTYS en back-office Freepack. Het uitgebreide standaardpakket voor financiële en uitzendadministraties van Freepack is voor Ruimbaan toegevoegd aan de Connector. Er is ruim de tijd gestoken in het realiseren van de koppeling, omdat hiervoor een aantal specifieke vertaaltabellen en condities moesten worden uitgedokterd. Het geduld werd beloond met een dynamische oplossing die precies naar wens is en nergens anders te krijgen is. Alle gegevens van plaatsingen, kandidaten, opdrachtgevers en contactpersonen zijn nu direct zichtbaar en exact hetzelfde in zowel OTYS als Freepack, zonder handmatig overtypen. Dit verkleint de administratieve last voor Ruimbaan en voorkomt fouten. 

OTYS de alles-in-één Recruitment oplossing. OTYS Go! is cloud-based recruitment software dat naadloos ingericht wordt op jouw recruitmentproces.
Solid Online | Connector | OTYS | Freepack
Freepack Software biedt een compleet en volledig geïntegreerd softwarepakket voor de flexmarkt en uitzendbureau.

De intercedenten van Ruimbaan zetten dagelijks honderden uitzendkrachten aan het werk in diverse branches in de omgeving van Gouda, Rotterdam en Alphen aan den Rijn. Het bedrijf bestaat 30 jaar, in die tijd is er veel veranderd in de uitzendwereld. In de begintijd werden de gegevens van werkzoekenden en bedrijven bijvoorbeeld verzameld in een fysieke kaartenbak. Ondanks het huidige digitale tijdperk, is persoonlijk contact voor Ruimbaan het allerbelangrijkste. Uitzendwerk blijft immers mensenwerk. Ruimbaan nodigt de sollicitanten uit voor een intakegesprek, zodat ze hen goed leren kennen. Doordat Ruimbaan ook haar klanten goed kent, kan het uitzendbureau zo een goede match maken. Daarnaast zijn zij creatief in het bedenken van oplossingen voor werkprocessen binnen organisaties. Hier sluit de slogan ‘Getting the Job Done – Anders denken, Anders werken’ goed bij aan. 

Patrick-Verkaik.jpg

Patrick Verkaik

Marketing Manager bij Ruimbaan

“Dankzij Solid Online hebben wij een koppeling weten te creëren tussen Freepack en OTYS. Hiermee kunnen we zowel kandidaat gegevens, als klantgegevens en plaatsingsgegevens van OTYS overzetten naar Freepack. Dit gaat ons erg veel kostbare tijd schelen. Tijdens het traject zijn we goed begeleid door onder anderen Richard Baas, die ik wil bedanken voor al de tijd die in het project is gaan zitten. Vanwege de verschillende werkingen tussen de programma’s liepen we tegen allerlei problemen aan die uiteindelijk opgelost zijn, waar deze mooie koppeling het resultaat van is.”

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop tussen uw applicaties?
Wij vertellen u graag wat Solid Online voor uw bedrijf kan doen!

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top