Robbert van Helten terug bij Solid in sales rol

Robbert van Helten | Solid Online

Met zeer veel plezier verwelkomt Solid Online Robbert van Helten weer volledig terug! Robbert werkt al jaren als jurist voor Solid en heeft in het verleden ook als salesmanager bij ons gewerkt. Hij gaat zich nu als Commercieel directeur wederom inzetten voor sales.

Tijdens zijn carrière heeft Robbert veel ervaring opgedaan op beide vlakken. Na zijn opleiding als jurist, heeft hij de eerste 9 jaar van zijn loopbaan dit vak uitgeoefend. Eerst in dienst van een bedrijf, maar daarna begon hij al vrij snel voor zichzelf. Hij was als jurist gebruiker van juridische software, en had door feedback en support een goed contact met de leverancier. Toen deze leverancier mensen zocht voor de sales van hun software, dachten zij meteen aan Robbert, die als gebruiker heel goed thuis was in het product. En zo begon Robbert binnen de Legal Tech met het geven van sales demo’s. Inmiddels heeft hij 13 jaar sales ervaring opgedaan binnen de IT.

De mix van juridisch en commercieel bevalt Robbert goed. Hij merkt in de praktijk dat binnen de sales zijn juridische achtergrond hem helpt, bijvoorbeeld door alle afspraken altijd goed op papier te zetten. En voor juridische zaken heeft hij door zijn sales ervaring een meer praktische en klantgerichte aanpak, waardoor hij meer kijkt naar wat er wel mogelijk is, in plaats van de focus te leggen op wat er niet kan.  

Robbert van Helten
Robert van Helten | Solid Online

Kijk naar wat mogelijk is, in plaats naar dat wat niet kan.

Robbert kent Solid Online en de producten goed. Volgens hem ligt de uitdaging in het managen van de groei. Lead generatie is het probleem niet, want potentiële klanten weten, mede dankzij het geweldige partnernetwerk, Solid Online goed te vinden. Robbert zal dan ook, samen met de rest van het sales team, zorgdragen om onze potentiële klanten en partners alle aandacht te bieden die ze nodig hebben. 

In zijn vrije tijd doet Robbert aan honk- en softbal, hij is actief speler en trainer/coach. Daarnaast gaat hij graag het bos in, zoals hij zelf zegt, “to lose my mind and find my soul”.

Wij zijn blij Robbert nu volledig aan boord te hebben en zijn vol vertrouwen dat we nog sterker worden met zijn expertise en positieve aanpak!   

Robbert van Helten

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top