Onze nieuwe projectmanager Sangeeta is verrast door de menselijke kant van de IT

Sangeeta van der Meer | Projectmanager Solid Online

Begin deze maand is Sangeeta begonnen bij Solid Online als projectmanager. Wij hebben nu twee zussen in huis, want Sarissa, haar zus, werkt al een tijdje bij ons als consultant.

Sangeeta is net als Sarissa en veel van onze collega’s, zeer sportief. Naast haar werk bij Solid is ze namelijk ook nog sportschool instructeur! 4 uur per week is zij voor de klas te vinden en geeft ze lessen bodypump en bodycombat.

Voorheen was zij manager bij een sportschool, een startup die ze mede heeft opgezet. Ze heeft HBO Management, Economie en Recht gestudeerd. Vanuit haar management ervaring weet ze wat het is om mensen aan te sturen. Sangeeta houdt ervan om heel gestructureerd te werken aan een project, met een duidelijk begin en een einddoel.

Sangeeta van der Meer | Projectmanager Solid Online

“Het idee wat ik had van de IT wereld is totaal veranderd, het is mooi dat binnen de IT de menselijke kant, die van de gebruiker, juist een van de belangrijkste aspecten is”

Werken met mensen vindt Sangeeta het leukst en ze dacht daardoor altijd dat de IT wereld niets voor haar was. Tot haar zus haar meer vertelde over haar werk binnen de IT, en de menselijke kant liet zien. Dat er veel contact is met klanten en dat je juist bezig bent het voor de gebruikers van de software beter te maken. Toen was de interesse van Sangeeta voor IT gewekt.

En nu is ze dus bij Solid begonnen. Met een open en leergierige houding maakt ze kennis met het bedrijf. Aangezien ze nieuw is binnen de IT branche, begint het voor haar met het wennen aan de vaktermen. Haar zus Sarissa, maar ook de andere collega’s, nemen haar mee in hun werkzaamheden. Sangeeta kijkt en luistert vaak mee tijdens kick-offs met nieuwe klanten, maar ook bijvoorbeeld bij het testen van de software. Ze stelt veel vragen en zo leert zij de verschillende aspecten binnen het bedrijf kennen.

Sangeeta geeft aan dat ze een goede eerste indruk heeft van Solid, er werken enthousiaste mensen met passie voor hun werk en dat motiveert! Solid wenst Sangeeta als leergierige, sportieve en gestructureerde projectmanager met plezier een warm welkom!

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top