Pieter-Bas: nieuwe consultant Solid Online

Wij hebben weer een nieuwe collega mogen verwelkomen bij Solid Online: Pieter-Bas Piscaer is begonnen als Consultant voor Connector projecten.

Pieter-Bas is een ervaren kracht binnen de IT, waar hij bij verschillende softwarebedrijven als implementatieconsultant werkte. “Het begeleiden en trainen van gebruikers gedurende een implementatie en het analyseren en optimaliseren van werkprocessen vind ik super interessant. Na een succesvolle implementatie zien dat zaken efficiënter lopen en er tijd overblijft voor medewerkers geeft mij energie.” Bij Solid Online zal zijn rol primair liggen bij het implementeren van de Connector bij relaties. Zijn werkervaring komt hierbij goed van pas: “Ik vind het interessant om te zien hoe processen lopen en waar zaken slimmer of efficiënter kunnen.”

Tijdens zijn opleiding Small business & Retail Management wist hij nog niet dat hij in de ICT zou belanden, wellicht dat zijn afstudeeronderzoek hier een voorbode van was? “Mijn afstudeeronderzoek lag in de richting van de ICT. Ik heb bij IKEA Delft (concept store) destijds een onderzoek gedaan op de keukenafdeling naar keukenplanner tool. Hoe deze gebruiksvriendelijker gemaakt kon worden voor klanten zodat zij voor 95% zelf een keuken konden ontwerpen.” Iedereen die zijn keuken bij IKEA heeft ontworpen, heeft dus indirect een beetje hulp van Pieter-Bas gehad!
Solid Online | Pieter Bas Piscaer
“Na een succesvolle implementatie zien dat zaken efficiënter lopen en er tijd overblijft voor medewerkers geeft mij energie.”

Pieter-Bas is inmiddels een paar weken gemotiveerd aan het werk. De terminologie en flows van het werk zijn hem bekend. De komende periode zal vooral bestaan uit het leren kennen van het platform, ontdekken van de mogelijkheden en meelopen bij een aantal implementatieprojecten met collega consultants. “Doel voor mijzelf is om zo snel als kan zelfstandig implementaties uit te voeren en een toegevoegde waarde te leveren binnen het team!” 

Wij zien Pieter-Bas als een zeer welkome aanvulling op ons team. We verwachten dat hij met zijn positieve en gemotiveerde instelling snel zijn weg zal vinden en mee kan bouwen aan de groei van ons bedrijf!

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top