OTYS Recruiting Technology

OTYS biedt Web-based Recruitment Software voor slim beheer en matchen van vacatures en kandidaten.
OTYS is Europa’s grootste aanbieder van recruitment software die het werving- en selectieproces vereenvoudigt, versnelt en verbetert. Door de modulaire opbouw en vele implementatiemogelijkheden is het Recruiting Technology platform interessant voor verschillende doelgroepen zoals werving- en selectiebureaus, detachering, uitzenders, vacaturebanken en corporate recruiters.
De technologie wordt ontwikkeld door, voor en met alle gebruikers. Zo wordt het systeem continu verbeterd en geoptimaliseerd. Het biedt de oplossing voor wie het vinden en werven van écht talent het grootste doel is. Het recruitmentsysteem van OTYS helpt jou kansen te grijpen, overal! OTYS Go! is een web-based software, waardoor je overal inzicht hebt in jouw processen en deze kan bijsturen waar nodig.
OTYS Go! is modulair opgebouwd en biedt ondersteuning voor het gehele recruitment proces. Denk hierbij aan het zoeken naar talent, kandidatenbeheer, plaatsen van vacatures, matchen, sales- en marketingondersteuning, KPI analyses en niet onbelangrijk: een meer dan volledig CRM. OTYS Go! is opgebouwd om jou werk uit handen te nemen. Met de recruitmentsoftware OTYS verbeter je zowel je werkprocessen als de candidate experience. Door de vele koppelingen met partners bedien je de gehele business vanuit één systeem.

Get Started Connector OTYS - Easyflex

Hoe werkt de Get Started Connector voor het overzetten van kandidaatgegevens

Bert doorzichtig

Bert Koning

CEO
OTYS Recruiting Technology

sales@otys.nl

OTYS Recruiting Technology

Landjuweel 52
3905 PH Veenendaal
+31 (0)318 584900
otys.nl

Partners

Door de nauwe band met onze partners zijn de lijnen voor onze klanten kort

Solid Online | Header
Scroll to Top