Mysolution

Voor elke branche één krachtige oplossing

De drie oprichters van Mysolution hadden in 2005 een helder doel: het ontwikkelen van één integrale automatisering van back-, mid- en frontoffice. Inmiddels is Mysolution een volwassen organisatie waarvan de cloudoplossing de standaard is binnen de flexmarkt. De software van Mysolution voorziet je in het gehele proces van recruitment, uitzenden en detacheren.

Stimuleer de groei van jouw organisatie door goede ondersteuning van de bedrijfsprocessen

De slimme online oplossing van Mysolution helpt uitzenders en detacheerders het verschil te maken. Mysolution structureert het online werkproces en neemt werk uit handen. Elke dag opnieuw. Ook als er veranderingen zijn. Dit geeft klanten de ruimte om die gedroomde kandidaat de aandacht te geven die hij nodig heeft. En: zijn jouw klanten tevreden.

Een oplossing van A tot Z

Mysolution assisteert uitzend- en detacheringbureaus van A tot Z: bij het matchen van kandidaten, het opstellen van contracten, het registreren van uren, verloning en snelle facturatie tot documentbeheer. Omdat Mysolution een applicatie is die is gebouwd op Microsoft – het platform waar Mysolution op draait is Microsoft Dynamics 365 Business Central (kortweg Business Central), een cloud-gebaseerde ERP-oplossing – kan iedereen er gemakkelijk mee werken, van intercedenten, commercieel en financieel medewerkers tot uitzendkrachten en klanten.

Continu in ontwikkeling

Mysolution is een standaardoplossing die past bij elke uitzendorganisatie of detacheringsbureau. Waar op maat gemaakte oplossingen tijdrovend zijn en hoge onderhoudskosten vergen, biedt Mysolution een standaardoplossing, waarbij op basis van jarenlange ervaring in de flexmarkt de meest efficiënte processen zijn ingebouwd. Bij elke implementatie is een bedrijfsspecifieke inrichting mogelijk. Mysolution werkt continu aan ontwikkeling en innovatie. Elke nieuw ontwikkelde functionaliteit voegt Mysolution toe aan de standaard, hierdoor blijven upgrades simpel en de kosten voorspelbaar.

Partners

Door de nauwe band met onze partners zijn de lijnen voor onze klanten kort

Solid Online | Header
Jan-Beekman

Jan-Beekman

Partner
Mysolution

verkoop@mysolution.nl

Mysolution

De Bouw 149
3991 SZ Houten
+31 (0)30 6361692
www.mysolution.com

Scroll to Top