Marnix van den Berge nieuwe accountmanager Solid Online

Marnix van den Berge | Account manager | Solid Online

Sinds 1 december is Marnix van den Berge het Solid team komen versterken als Accountmanager! Hij heeft een solide basis in de recruitment wereld en wij zijn dan ook zeer blij hem te mogen verwelkomen!

Marnix is gestart met de studie Informatica en deed vervolgens Commerciële Economie. Na zijn studie heeft hij eerst 10 jaar als recruiter gewerkt, en groeide naar een management functie. Na 10 jaar wilde hij toch graag meer met IT werken en ontdekte hij niet alleen de omvang van de recruitment branche,  maar ook de enorme diversiteit aan IT leveranciers binnen de branche. Zo is Marnix begonnen binnen de recruitment software waar hij jaren werkte bij een van de grote partijen.

Commercieel resultaat behalen is een grote drijfveer voor Marnix. Met minimale middelen, maximale omzet en marge halen, elk jaar een nóg beter resultaat neerzetten is wat hij nastreeft. Daarbij is eerlijkheid en transparantie heel belangrijk. Marnix geeft aan dat je de meeste producten helemaal niet mooier hoeft te maken dan ze zijn. Hoe echter en eerlijker je bent, hoe beter de relatie met je klanten uiteindelijk wordt.

Solid-Online-123-B-kopieren

“De meeste producten hoef je helemaal niet mooier te maken dan ze zijn. Hoe echter en eerlijker je bent, hoe beter de relatie met je klant uiteindelijk wordt.”

Een goede relatie met je klanten is heel belangrijk, met name ook omdat de werking van software mede afhankelijk is van de mensen die de software gebruiken. Het product is weliswaar altijd hetzelfde, maar het zijn mensen die met het product werken en waar je de gesprekken mee voert. Marnix vindt het een uitdaging om dat alles te managen.

Bij Solid staat teamwerk hoog in het vaandel. Want een sterk team levert ook sterke resultaten. Voor Marnix is de definitie van een team een groep mensen die hetzelfde doel nastreeft. Daarnaast is de sfeer in het team erg belangrijk. De combinatie van werken aan hetzelfde eindresultaat en het ook nog leuk hebben met elkaar, is voor Marnix de basis van een goed team en is dan ook iets wat hij zal nastreven binnen Solid.

Solid Online groeit enorm, de vraag naar koppelingen tussen softwarepakketten blijft stijgen. Marnix geeft aan dat hij dit een interessant moment vindt om binnen te komen bij Solid. Hij kijkt ernaar uit als accountmanager inhoudelijk bij te dragen aan de groei van het bedrijf, zowel in Nederland als internationaal. Maar door zijn managementervaring kan hij ook wat betekenen in de impact van groei op de organisatie. Groei brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Je moet meer zaken gaan organiseren, processen standaardiseren en er moet nagedacht worden over schaalbaarheid. Die transitie van klein bedrijf naar middel bedrijf naar misschien in de toekomst wel groot, vindt Marnix super interessant en hij denkt hierin graag mee.

Met Marnix heeft Solid er dus een ervaren en gemotiveerde kracht bij. Welkom bij Solid, Marnix!

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top