HR-dienstverlener Logistic Force bespaart één FTE aan handelingen met Connector tussen AFAS en Acture

Logistic Force | Solid Online | Connector | AFAS | Acture

HR-dienstverlener Logistic Force heeft gekozen voor de Solid Online Connector met een koppeling tussen AFAS en Acture. Logistic Force gebruikt AFAS als backoffice en Acture voor de verzuimbegeleiding. Acture verzorgt het hele verzuimproces voor bedrijven, en met de Connector erbij heeft Logistic Force helemaal geen omkijken meer naar verzuim. Ziekmeldingen hoeven alleen in AFAS geregistreerd te worden en vanaf daar loopt alles automatisch. De Solid Online Connector bespaart Logistic Force naar eigen zeggen één FTE aan administratieve handelingen, een mooie tijdwinst dus!

Acture 
Acture is dé private uitvoerder sociale zekerheid voor de Nederlandse flexbranche. Acture is gespecialiseerd in slagvaardige uitvoering van de Ziektewet en de WGA en biedt werkgevers complete kostenbeheersing bij ziekte en arbeidsongeschiktheid.

Solid Online | AFAS | Acture

AFAS
Dé ERP totaaloplossing voor de Flexbranche. Krijg grip op kandidatenbeheer, plaatsingen, contracten, facturatie, verlonen en marge met de totaaloplossing van AFAS voor de flexbranche.

Hoe werkt de koppeling

Acture heeft een eigen, zelf ontwikkeld software systeem, Klout7. De Solid Online Connector draait tussen Klout7 en AFAS. Als Logistic Force een ziekmelding binnenkrijgt, registreren zij deze in AFAS. De Connector haalt de ziekmelding op en vertaalt deze naar het format dat Klout7 nodig heeft om de ziekmelding te verwerken. Als de uitzendkracht weer beter is, volgen de herstelmeldingen vanuit Klout7 per e-mail. Acture verzorgt de complete afhandeling van het verzuimproces voor Logistic Force. De herstelmeldingen komen per e-mail de Connector binnen en worden automatisch doorgevoerd. Gelijktijdig wordt de verzuimmelding in AFAS afgesloten. De Connector werkt als een “black-box”, dat wil zeggen dat de medewerkers van Logistic Force de gegevensstroom via de Connector niet zien, de benodigde gegevens worden automatisch op de juiste plek gezet in beide systemen. 

Pieter-Bas Piscaer | Solid Online

Pieter-Bas Piscaer

Consultant
Solid Online

"Het is goed te horen dat met de inzet van de Connector koppeling er door Logistic Force zoveel tijd wordt bespaard in het verzuimproces. Het contact met Jeroen Wouters, de functioneel beheerder, was heel prettig. Mede door zijn toewijding hebben we het project zeer efficient kunnen uitrollen."

Jeroen Wouters | Logistic Force

Jeroen Wouters

Functioneel beheerder
Logistic Force

“Het is heel fijn om samen te werken met professionals die dezelfde “taal” spreken en ook inhoudelijk verstand hebben van het proces. Hierdoor is de implementatie heel soepel verlopen. In dit project hebben we van elkaar geleerd wat uiteindelijk heeft geleid tot een betere oplossing dan vooraf geprojecteerd.”

Logistic Force is een HR-dienstverlener met 19 vestigingen in Nederland. Ze zijn gespecialiseerd in het uitzenden binnen de sectoren transport en logistiek. Logistic Force helpt krachtige mensen aan de betere baan en helpt organisaties met het invullen van de flexibele schil. Soms voor een dag, vaak voor een langere periode tot vast. Voor Logistic Force is de mens het belangrijkste onderscheidende vermogen van een organisatie. Juist in een wereld waarin technologie een steeds dominantere rol speelt wordt de mens belangrijker. Werk zal blijven veranderen. Zonder ontwikkeling van de mens geen voortuitgang en groei!

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop tussen uw applicaties?
Wij vertellen u graag wat Solid Online voor uw bedrijf kan doen!

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top