Integratie
Bullhorn - AFAS

Een naadloos werkproces
met één waarheid en één gebruikerservaring

Bullhorn AFAS C

Optimale integratie

Bullhorn AFAS copy

Krachten gebundeld

Bullhorn en AFAS hebben een strategisch partnerschap gesloten, waardoor deze twee systemen nu naadloos op elkaar aansluiten. Hierdoor is het overzetten van de gegevens voor een conceptplaatsing een gestroomlijnd proces. 

Recruiters vertrouwen op Bullhorn, het Applicant Tracking System dat hen ondersteunt bij het vinden van de meest geschikte kandidaten. Het proces binnen Bullhorn eindigt bij de plaatsing. Als de kandidaat werknemer wordt, gaat het proces verder in AFAS voor de verloning en facturatie. Voorheen vereiste het overzetten van gegevens van Bullhorn naar AFAS aanzienlijke tijd en bracht het risico op fouten met zich mee. Dankzij de integratie tussen Bullhorn en AFAS verloopt dit werkproces nu optimaal. Hierdoor stijgt niet alleen de productiviteit, maar wordt ook de algehele werkervaring verbeterd. Bovendien is de data te allen tijde up-to-date tussen beide systemen.

Door Bullhorn en AFAS gecombineerd te gebruiken wordt de gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en continuïteit van het softwarelandschap behouden. Dit partnerschap draagt bij aan een geoptimaliseerde werkomgeving, waarbij de voordelen van beide systemen elkaar versterken.

Bullhorn - AFAS

Oplossing door integratie

Bullhorn AFAS

“Per plaatsing is een recruiter gemiddeld 2 uur bezig
om deze door te zetten naar de backoffice. Met de integratie worden de gegevens voortaan snel en foutloos overgezet.”

Workflows

Automatisering door integratie

Door het doorzetten van informatie uit Bullhorn worden automatisch relevante workflows gestart in AFAS. Hierdoor is het handmatig overtypen van informatie verleden tijd en kunnen recruiters zich focussen op zaken die er écht toe doen; het verbinden van mensen en bedrijven.

Bullhorn AFAS flow

“Van alle gedetacheerden wordt slechts een klein deel herplaatst omdat in Bullhorn niet bekend is wanneer de kandidaat weer beschikbaar is. De koppeling zet deze informatie vanuit AFAS over naar Bullhorn waardoor tijdige herplaatsing mogelijk is.”

Planner emma

Herplaatsen

Gegevens uit AFAS die relevant zijn voor recruiters om in Bullhorn te zien,
zoals de einddatum van de plaatsing, stromen terug van AFAS naar Bullhorn.

De koppeling stuurt dus niet alleen data heen en weer maar zorgt ook dat er taakgericht gewerkt kan worden op belangrijke processen.

Doordat uw recruiters nu vroegtijdig weten dat iemand weer beschikbaar is, stijgt het herplaatsingspercentage van kandidaten.

Voordelen

Icon | Solid Online

Productiviteit

De juiste actie, de juiste timing. Snelheid doordat alle data near real-time beschikbaar zijn in beide systemen.

Solid Online | Icon

Werkplezier

Creëer een goede werkervaring voor recruiters en backoffice medewerkers met minder handmatige acties.

Solid Online | Icon

Datakwaliteit

Altijd werken met schone en up-to-date data. Verminderen van fouten door automatische gegevensoverdracht.

Features

Integratie | Bullhorn - AFAS

Highlights van de integratie

Icon | Solid Online

Klantovereenkomst

De integratie maakt de beschikbare klantovereenkomsten van de opdrachtgever vanuit AFAS zichtbaar in Bullhorn. Binnen de plaatsing in Bullhorn kan de juiste klantovereenkomst geselecteerd worden. Deze wordt meegenomen in de integratie richting AFAS.

Solid Online | Icon

Medewerker-onboarding

Voor een bestaande kandidaat kan op de plaatsing in Bullhorn aangegeven worden of een medewerker-onboarding gewenst is. U kiest hiervoor wanneer de medewerker geen lopend contract heeft in AFAS en zijn gegevens niet meer actueel zijn.

Icon | Solid Online

Gegevens versturen

Binnen de plaatsing in Bullhorn geeft u in het veld “Koppeling AFAS” aan dat alle informatie is gevuld en de gegevens richting AFAS verstuurd mogen worden.

Solid Online | Icon

Aanmaken workflows

Voor een nieuwe kandidaat worden in AFAS een medewerker, concept plaatsingscontract en sollicitatie aangemaakt. Voor een bestaande medewerker wordt een concept plaatsingscontract en optioneel de sollicitatie aangemaakt.

Solid Online | Icon

AFAS InSite

Het AFAS-medewerkernummer wordt op de kandidaatkaart in Bullhorn gezet. Hiermee kan de kandidaat worden opgezocht in AFAS. In AFAS InSite staan de taken voor de sollicitatie en het concept plaatsingscontract. Deze workflows kunnen worden afgewerkt.

Icon | Solid Online

Einddatum plaatsing

Relevante gegevens die in AFAS worden gewijzigd, zoals de einddatum van de plaatsing, worden doorgezet naar Bullhorn. Hierdoor kunnen kandidaten snel herplaatst worden.

Integratie

Flexibel koppelplatform

De integratie tussen Bullhorn en AFAS wordt verzorgd door Solid Online. Neem contact op met Solid Online om de toegevoegde waarde van deze integratie voor uw organisatie te bespreken.

Solid Online web 1

Door gebruik te maken van de koppeling tussen Bullhorn en AFAS is het handmatig overtypen van informatie verleden tijd en kunnen recruiters zich focussen op zaken die er écht toe doen, het verbinden van mensen en bedrijven.

    Solid Online | Contact

    Contact

    Nieuwsgierig naar wat Solid Online voor uw bedrijf kan betekenen?

    Stel uw vraag via het contactformulier

    Scroll to Top