Hendrina Vooijs terug bij Solid Online als Hoofd Administratie

Hendrina Vooijs | Solid Online

Solid Online heeft een nieuw Hoofd Administratie. Hendrina Vooijs was een van de eerste medewerkers van Solid, en nu is zij gelukkig weer terug! Niemand gaat ooit echt weg bij Solid, en ook Hendrina is hiervan een mooi voorbeeld. Na een tijd als Assistent Accountant gewerkt te hebben, was zij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Toevallig zocht Solid een Hoofd Administratie en zo was de match snel gemaakt. Hendrina voelt zich thuis in de software branche en heeft zin om weer voor Solid aan de slag te gaan.

Hendrina heeft liefde voor haar vak: zij houdt ervan cijfers kloppend te maken en vooral om de systemen waarmee ze werkt slim te maken. Zij kijkt ernaar uit om samen met haar collega Padma van Solid Online India het boekhoudproces verder te optimaliseren. In 2004 hebben zij elkaar ontmoet, toen Hendrina het kantoor in India bezocht.

Hendrina Vooijs | Solid Online

“het is leuk om cijfers kloppend te maken en vooral om de systemen waarmee je werkt slim te maken.”

In haar vrije tijd puzzelt Hendrina graag. Onlangs deed zij mee aan de voorrondes voor het NL kampioenschap legpuzzelen, georganiseerd door de bekende puzzel illustrator Jan van Haasteren. Daarnaast wandelt zij graag. Met familie en vrienden loopt zij onder andere LAW routes (Lange Afstands Wandelpaden), het trekvogelpad, het limes pad en het kustpad. Een wandelvakantie op de Azoren staat op de planning!

Wij zijn blij dat Hendrina als oudgediende weer bij ons “in huis” is!

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top