Haldu groep kiest voor Connector tussen Carerix en HelloFlex

Carerix 2024

Haldu Groep kiest voor de Solid Online Connector voor het uitwisselen van kandidaat, opdrachtgever en contactpersoon gegevens tussen recruitment software Carerix en back-office HelloFlex!

Uitzendbureau Haldu Groep, gevestigd in Groesbeek, is gericht op het uitzenden van vakmensen in de bouw, techniek en automotive. Bij de werving en selectie draait alles om professioneel en persoonlijk contact met het team, dat bestaat uit een grote verscheidenheid aan specialisten.

Haldu Groep heeft recentelijk haar bestaande back-office verruild voor de software van HelloFlex/FlexService. Voor de werving en selectie van vakmensen wordt al jaren gebruik gemaakt van Carerix, waarmee zij eenvoudig zicht houden op alle commerciële activiteiten binnen de organisatie. 

HelloFlex maakt jouw Workforce Management processen leuker, makkelijker en efficiënter
Solid Online | Carerix | Helloflex
Carerix Gebaseerd op jarenlange ervaring biedt Carerix een modern platform dat het gehele proces van Werving & Selectie, Uitzenden en Detachering ondersteunt, vanuit één systeem  

Solid Online heeft de datamigratie van opdrachtgevers en contactpersonen vanuit Carerix naar HelloFlex verzorgd. De uitgevoerde testmigratie heeft Haldu Groep in staat gesteld tijdig de informatie in Carerix te corrigeren waar nodig, bijvoorbeeld wanneer het ingevulde bezoek- of factuuradres van de opdrachtgever niet correct was gevuld. De productiemigratie is hierdoor soepel verlopen. 

Om de administratieve last te verkleinen en fouten te voorkomen bij het handmatig overtypen van gegevens tussen Carerix en HelloFlex heeft Haldu Groep gekozen voor de Connector met een koppeling tussen Carerix en HelloFlex voor kandidaat-, opdrachtgever- en contactpersooninformatie.

De Solid Online Connector zorgt voor een mooie wisselwerking tussen de gegevens in Carerix en Helloflex. Relevante kandidaten, opdrachtgevers en contactpersonen in Carerix worden via de koppeling aangemaakt in HelloFlex. Deze zijn vervolgens ook zichtbaar in FlexService. Na wijzigingen die leidend zijn in HelloFlex wordt de informatie in Carerix bijgewerkt. Een aantal handige features verhogen het gebruiksgemak. De datum en het tijdstip van de laatste synchronisatie wordt in Carerix getoond, zodat gebruikers altijd op de hoogte zijn van de laatste stand van zaken. Eventuele foutmeldingen zijn direct zichtbaar in Carerix, zodat de gebruiker deze direct kan opvolgen en corrigeren. Ook de status van de kandidaat, opdrachtgever en contactpersoon wordt gesynchroniseerd tussen de twee systemen. Treed de kandidaat uit dienst in HelloFlex? Dan wordt ook de status in Carerix bijgewerkt, zodat bekend is of deze kandidaat kan worden meegenomen in het recruitment proces. 

De Connector koppeling voor Haldu Groep is volledig ingeregeld naar de wensen van dit uitzendbureau en toegespitst op wat bij hun bedrijfsproces past. Efficient en effectief!

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop tussen uw applicaties?
Wij vertellen u graag wat Solid Online voor uw bedrijf kan doen!

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top