Graydon

Bedrijfsinformatiespecialist Graydon: van data naar bruikbare inzichten

Graydon heeft als doel om een speelveld te creëren waarin organisaties floreren en economieën welvarend zijn.

Betrouwbare zakelijke informatie

In een wereld die gedomineerd wordt door technologie, is het de ambitie van Graydon om zich te onderscheiden door een innovatief vermogen en door het leveren van betrouwbare zakelijke informatie.

Waardevolle inzichten

Graydon zorgt ervoor dat uw data wordt opgeschoond, gevalideerd en verrijkt met informatie uit verscheidene andere bronnen. Van daaruit kunnen waardevolle economische, financiële en commerciële inzichten gegenereerd worden, die u in staat stellen om betere zakelijke beslissingen te nemen.

Uw concurrentiepositie verstevigen

Graydon streeft ernaar om hun klanten dagelijks te helpen met het maken van de juiste zakelijke beslissingen door gebruik te maken van de juiste informatie. Daarnaast helpen zij u om trends en marktopportuniteiten te identificeren, en hierop in te spelen, om zodoende uw concurrentiepositie te kunnen verbeteren.

Partnerschap Graydon en Solid Online: de Graydon services geïntegreerd in uw eigen systeem!


De Solid Online Connector maakt het nu mogelijk om, vanuit uw eigen systeem, klantgegevens automatisch te verrijken met gegevens uit de Graydon database. Daarnaast is het mogelijk met één druk op de knop een creditrapport aan te vragen wat direct in het klantdossier wordt opgeslagen.

Het is dus niet meer nodig om hiervoor bij Graydon in te loggen, u doet de aanvraag bij Graydon direct vanuit uw eigen systeem. De Connector voert vervolgens deze aanvraag uit. De data worden opgehaald bij Graydon en vergeleken met de data uit uw systeem. Vervolgens wordt de klantkaart naar uw eigen wensen bijgewerkt. Per veld kan vooraf worden ingesteld of er overschreven mag worden. Ook kunnen oude waardes van de velden in notities worden opgeslagen. Alle velden worden bovendien ook in een xls sheet meegestuurd naar uw systeem.

Gegevens worden opgehaald en aangevuld ter ondersteuning van de prospect-to-cash processen. Het gaat hier om gegevens over prospects, opdrachtgevers en contactpersonen. Inbegrepen toevoegingen zijn bijvoorbeeld risico-indicatoren (kredietlimiet, betaalscore, kans op faillissement en opheffing), bedrijfsprofiel en concernrelaties, contactgegevens en tekenbevoegdheid.

Met deze mogelijkheid tot automatische verrijking van uw data wordt uw systeem steeds completer zonder het risico op fouten. Het partnerschap tussen Graydon en Solid Online biedt zo een waardevolle toevoeging aan uw systeem.

Partners

Door de nauwe band met onze partners zijn de lijnen voor onze klanten kort

Solid Online | Header
Martijn-Roos

Martijn Roos

Senior Account Manager
Graydon

m.roos@graydon.nl

Graydon

Hullenbergweg 250
1101 BV Amsterdam
+31 (0)20 5679926
www.graydon.nl

Scroll to Top