Gesynchroniseerde plaatsingsgegevens voor Blue Beaver door Connector tussen OTYS en Exact Online

Blue Beaver | Solid Online | Connector | OTYS | Exact Online

Blue Beaver regelt en bemiddelt personeel voor techniekbedrijven. Dankzij de Solid Online Connector stroomt plaatsingsinformatie van de frontoffice OTYS nu automatisch naar hun financiële systeem Exact Online, zodat de gegevens in beide systemen gelijk zijn, zonder dat er twee keer ingevoerd en bijgehouden hoeft te worden.

Exact Online – is de marktleider in business software in de Benelux. Exact Online automatiseert boekhoud, financiële, ERP, HRM en CRM processen. Daarnaast biedt Exact Online specifieke branche oplossingen.
Solid Online | Connector | OTYS | Exact Online
OTYS – de alles-in-één Recruitment oplossing. OTYS Go! is cloud-based recruitment software dat naadloos ingericht wordt op jouw recruitmentproces.

Opdrachtgevers, contactpersonen en kandidaten worden door Blue Beaver aangemaakt in OTYS. Deze gegevens zijn nodig om een plaatsing aan te kunnen maken in OTYS. Zodra de plaatsing aangemaakt is, wordt de informatie van deze plaatsing via de Connector overgezet naar Exact Online. Ook de gekoppelde opdrachtgever, contactpersoon, kandidaat en de afgesproken tarieven worden via de Connector overgezet naar Exact Online. Als het overzetten succesvol is geweest wordt het unieke ID van de plaatsing in Exact Online ingevuld in de plaatsing in OTYS.

Naast het toevoegen van het unieke ID van de plaatsing in OTYS worden ook de unieke id’s van de opdrachtgever en kandidaat in OTYS doorgezet naar Exact Online. Op deze manier zijn de gegevens makkelijk terug te vinden in beide systemen.

Blue Beaver heeft ervoor gekozen om OTYS het leidende systeem te laten zijn. Dit houdt in dat wijzigingen binnen bestaande plaatsingen, opdrachtgevers, contactpersonen en kandidaten worden doorgevoerd in OTYS. De Connector zorgt ervoor dat deze wijzigingen binnen ongeveer één minuut zichtbaar zijn in Exact Online.

Tenslotte hebben we voor Blue Beaver een template ingericht waarmee ZZP facturen automatisch opgesteld worden. Blue Beaver stuurt facturen namens ZZP’ers, waarvoor ze alleen minimale gegevens in hoeven te vullen, zoals de gewerkte uren. Alle overige nodige details worden a.h.v. het projectnummer automatisch ingevuld, zoals de gegevens van de ZZP’er en de opdrachtgever.

Zo bespaart Blue Beaver tijd en dit zorgt ervoor dat hun personeel makkelijk en snel uitbetaald kan worden!

Solid Online | Pieter Hoekstra

Pieter Hoekstra

CEO
Solid Online

"Vanaf dag één was de samenwerking met Blue Beaver zeer constructief. Al snel konden we live met de data uitwisseling tussen OTYS en Exact Online. Gezien de specifieke wensen rondom de facturatie in Exact kwamen we gezamenlijk tot een creatieve, maar zeer degelijke oplossing."

Jeffrey van Oostrum | Blue Beaver

Jeffrey van Oostrum

Bruggenbouwer
Blue Beaver

“Door samen met Solid Online te investeren en te automatiseren besparen wij een hoop tijd. Hierdoor houden wij focus op onze core business: "netwerken en de juiste mensen vinden“. En niet onbelangrijk, we kunnen onze diensten hierdoor zeer kosten efficiënt aanbieden.”

Blue Beaver staat voor kwalitatief vast en flexibel personeel in de techniek. Met ruim 25 jaar ervaring in de techniek en personeelsoplossingen spreekt Blue Beaver de taal van de techniek.

Goede vakmensen in de techniek zijn onmisbaar voor de toekomst van Nederland. Groener, gezonder, veiliger en socialer. Techniek heeft elke dag steeds meer en overal invloed op onze veiligheid, onze gezondheid en ons dagelijkse leven. Techniek heeft impact. Vakmanschap maakt daarbij verschil. Blue Beaver heeft de visie dat administratie en dubbele invoer een veel voorkomende bottleneck is in de personeelsbranche. Vanaf de oprichting houden zij 100% focus op het netwerken met ZZP’ers en kandidaten. Blue Beaver zorgt voor passende personeelsoplossingen voor elke situatie. Tijdelijk personeel, vast personeel en ondersteuning door bekwame ZZP’ers. Blue Beaver regelt het met ijver en souplesse.

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop tussen uw applicaties?
Wij vertellen u graag wat Solid Online voor uw bedrijf kan doen!

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top