Efficiënte gegevensstroom tussen Otys en Easyflex voor Flexpay

Solid Online | FlexPay

Sociaal uitzendbureau Flexpay heeft gekozen voor een koppeling tussen Otys en Easyflex door middel van de Solid Online Connector.

OTYS de alles-in-één Recruitment oplossing. OTYS Go! is cloud-based recruitment software dat naadloos ingericht wordt op jouw recruitmentproces.
Solid Online | Connector | OTYS | Easyflex
Easyflex is hét all-in-one systeem voor de flexbranche voor o.a. verloning, facturatie, planning en datavisualisatie.

De koppeling voor Flexpay zorgt voor een efficiëntere gegevensstroom tussen hun Otys en Easyflex omgevingen. Flexpay heeft ervoor gekozen dat gegevens in Otys leidend zijn. De koppeling start zodra een medewerker van Flexpay bij een plaatsing in Otys op de knop “Versturen naar ConnectYourFlex” drukt. Na het indrukken van deze knop zal de plaatsing en de daarbij behorende flexwerker en relatie door de Connector worden overgezet naar Easyflex. Daarnaast zullen al reeds verstuurde flexwerkers, relaties en plaatsingen geüpdatet worden in Easyflex als deze in Otys worden gewijzigd en zal de Connector wijzigingen die in Easyflex worden gemaakt terug naar Otys sturen, zodat er geen verschil in de gegevens tussen de 2 omgevingen ontstaat.

Sam

Sam Ritzler

Junior consultant bij Solid Online

“De koppeling voor Flexpay was het eerste project dat ik als Junior consultant van begin tot eind heb meegemaakt, Flexpay was een erg leuke partij om mee te werken, samen zijn wij gekomen tot de beste instellingen van de koppeling.”

Nicole_Gelderman-Flexpay-C.png

Nicole Gelderman

Administratief medewerker bij Flexpay

"Solid Online denkt niet in beperkingen maar in oplossingen en mogelijkheden!"

Als sociaal uitzendbureau denkt Flexpay mee met haar talenten. De missie van Flexpay is dat iedereen, die kan en wil werken, meedoet. Tegelijkertijd faciliteert en ontzorgt Flexpay werkgevers. Zo ondersteunt Flexpay talenten met een functiebeperking en andere werkzoekenden door het bieden van een werkplek. Voor talenten met een functiebeperking of afstand tot de arbeidsmarkt zijn eigenwaarde, ontwikkeling, sociale contacten en (gedeeltelijke) financiële zelfstandigheid belangrijke zaken. Het hebben van een betaalde baan bevordert dit. Het doel van Flexpay is het realiseren van de overgang naar een rechtstreeks dienstverband tussen werkgever en werknemer. Flexpay zorgt daarnaast voor een consistente uitbetaling van het salaris. Dit zorgt voor rust, waardoor talenten zich beter kunnen ontwikkelen en vaak kunnen doorstromen naar een vast dienstverband bij een opdrachtgever. De rust bij de werknemer vertaalt zich weer in een lager ziekteverzuim en minder uitval. Talenten voelen zich serieus genomen en hebben aangegeven dat zij zich door het hebben van een arbeidsovereenkomst ook beter op de thuissituatie kunnen richten. Het creëren van mogelijkheden is veel effectiever dan het zoeken naar het enige juiste antwoord.

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop tussen uw applicaties?
Wij vertellen u graag wat Solid Online voor uw bedrijf kan doen!

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top