Econometriestudent Olga in Solid team als junior consultant!

Olga Milovanova | Solid Online

We hebben weer een nieuw gezicht op kantoor: Econometriestudent Olga is bij Solid begonnen als junior consultant! Vanuit haar studie leert ze om data te analyseren door middel van modellen. Dit sluit goed aan bij onze activiteiten en producten; het verbinden en integreren van data en het optimaliseren van processen. Olga vindt werken met mensen het leukst en wil onderzoeken of de rol van consultant bij haar past. Als consultant sta je in contact met de klant en gebruiker van de software, en als er een (support) vraag is, volgt er altijd een puzzel die opgelost moet worden. In deze baan komen het werken met data in dienst van de gebruiker en het contact met mensen mooi samen.

Tijdens haar middelbare schooltijd combineerde Olga haar Gymnasium met Karate op hoog niveau. Ze was onderdeel van de Nederlandse selectie en deed mee aan wedstrijden. Een pittige combinatie, die, naast talent, ook een grote inzet en tijd vraagt. Zeker op die leeftijd een prestatie, en tekenend voor het doorzettingsvermogen van deze jonge student!

Olga Milovanova | Solid Online
“Het contact met klanten en collega’s is voor mij heel belangrijk. Werken met data en puzzelen om tot de oplossing te komen is het leukst als je de mens erachter blijft zien.”

Voor Olga zal haar werk bij Solid uiteindelijk ook de stage zijn als onderdeel van haar studie. Als stageopdracht moet Olga als consultant binnen een bedrijf een probleem oplossen. Wij hebben al een andere econometrist in huis, onze senior consultant Martine Verhave heeft deze studie ook gedaan. We verwachten dan ook dat Olga en Martine elkaar kunnen helpen en versterken binnen het bedrijf. Wat betreft de stageopdracht kan Olga naast Martine ook bij veel andere collega’s terecht, dus dat gaat zeker goed komen!

Olga hoopt bij Solid nieuwe inzichten op te doen en haar kennis toe te kunnen passen. Na een aantal jaren studeren en voornamelijk theoretisch bezig te zijn, is zij er klaar voor om practisch aan de slag te gaan. Olga is nu een paar dagen op kantoor geweest, waar ze heeft laten zien dat ze leergierig en nieuwsgierig is. Ze stelt veel vragen en is direct aan de slag gegaan. Wij hebben er vertrouwen in dat zij prima past binnen het Solid team!

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top