Easyflex

Easyflex maakt flexwerk eenvoudig

Easyflex is hét all-in-one systeem voor de flexbranche voor o.a. verloning, facturatie, planning en datavisualisatie. Zo stuur je met één klik de juiste factuur naar de opdrachtgever en ontvangt jouw flexwerker een loonstrookje dat altijd klopt. De ABU en de NBBU cao worden door Easyflex zelf bijgehouden, dus daar heb je geen omkijken meer naar! Easyflex is een softwareleverancier waar je op kunt bouwen; dat geeft rust en vertrouwen.

Voor de medewerkers van Easyflex is direct contact en persoonlijke service het allerbelangrijkst. Daarom krijg je bij het Service Center altijd iemand aan de lijn die jou alles kan vertellen over het product. En daarom zijn de medewerkers die nieuwe features bedenken, maken of bugs fixen non-stop bezig met het verbeteren van de software.
Easyflex begrijpt hoe vervelend het is om in talloze verschillende systemen te werken die niet met elkaar communiceren. Daarom doen zij hun uiterste best om een koppeling tussen Easyflex en jouw favoriete software mogelijk te maken. Op die manier realiseert Easyflex de optimale workflow in iedere organisatie.

Get Started Connector OTYS - Easyflex

Hoe werkt de Get Started Connector voor het overzetten van kandidaatgegevens

Partners

Door de nauwe band met onze partners zijn de lijnen voor onze klanten kort

Solid Online | Header

Connector | Advanced Feature

Easyflex
Plaatsing Direct

Met Plaatsing Direct voor Easyflex worden, nadat een kandidaat geplaatst is in het bronsysteem, met één druk op de knop álle benodigde plaatsingsgegevens direct doorgezet naar Easyflex

Solid Online | Plaatsing Direct | Advanced feature | Connector
Marjolein-Draaijer-Easyflex

Marjolein Draaijer

Sales consultant
Easyflex

sales@easyflex.nl

EasyFlex

Europark 3
4904 SX Oosterhout
+31 (0)162 690410
easyflex.nl

Scroll to Top