De Pooter: talenten en bedrijven verbinden met de Connector

Solid Online | de Pooter

De Pooter heeft gekozen voor de Solid Online Connector met een koppeling van Carerix naar Helloflex voor de volgende topics:

  • Opdrachtgevers, afdelingen en contactpersonen
  • Kandidaten
  • Contracten
  • Documenten
  • Notities

De oude koppeling van De Pooter was aan vervanging toe. Solid Online heeft de specificaties van de oude koppeling overgenomen en uitgebreid met nieuwe wensen. Belangrijke toevoegingen zijn het overzetten van relevante kandidaat- en contractdocumenten naar HelloFlex en het aanmaken van notities/taken op het contract. Daarnaast ondersteunt de koppeling van Solid Online de uitwisseling van afdelingen binnen de opdrachtgevers. Wanneer de informatie van de opdrachtgever is vastgelegd in Carerix wordt deze overgezet naar HelloFlex. Daar worden de relevante afdelingen toegevoegd, welke via de koppeling beschikbaar komen in Carerix. Middels de handige filteroptie in Carerix selecteert de gebruiker in Carerix eenvoudig de juiste afdeling bij de plaatsing. Bij het doorschieten van deze plaatsing naar HelloFlex wordt het contract direct aan de juiste afdeling gekoppeld! 

HelloFlex maakt jouw Workforce Management processen leuker, makkelijker en efficiënter
Solid Online | Carerix | Helloflex
Carerix Gebaseerd op jarenlange ervaring biedt Carerix een modern platform dat het gehele proces van Werving & Selectie, Uitzenden en Detachering ondersteunt, vanuit één systeem 
Solid Online | Martine Verhave

Martine Verhave

Senior consultant Solid Online

“Wij hebben ‘De Pooter’ kunnen voorzien van een uitgebreide, maar zeker ook overzichtelijke koppeling tussen Carerix en HelloFlex. De informatie die benodigd is in het back-office pakket wordt na het realiseren van de plaatsing in het recruitment systeem aangeleverd bij HelloFlex. Hierdoor zijn de medewerkers van ‘De Pooter’ minder tijd kwijt aan (herhalende) administratieve werkzaamheden. De samenwerking met Valérie, Renske en Daniël heb ik als zeer positief ervaren. Door de hands-on mentaliteit hebben we een koppeling neergezet die werkt voor hun organisatie.”

Valerie-de-Pooter.png

Valérie Esselbrugge

Office Coordinator de Pooter


"Solid Online heeft een mooie koppeling neergezet. Dit met dank aan onze grote steun en toeverlaat Martine. Geen vraag is haar teveel. Door haar expertise en snelle acties kunnen we verder bij vastlopen. Het is een leuke ervaring om samen een koppeling op te zetten waar we veel profijt van hebben. Zo zijn we een heel nieuw proces binnen de organisatie aan het opzetten. Dit zorgt voor efficiënter werken. We zijn nu klaar met de eerste fase, op naar de tweede!"

De Pooter levert al ruim 70 jaar werkgeluk. Hun specialisme ligt in het detacheren van MBO- en HBO-geschoolde techneuten en logistieke professionals. Die mensen werken aan uitdagende projecten in de procesindustrie, maakindustrie, foodindustrie en supply chain. De Pooter gelooft in de kracht van mensen, dat je uitblinkt zodra je iets doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Dat is de basis voor hun dienstverlening: het detacheren van personeel en het bieden van Werving & Selectie oplossingen voor bedrijven.

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop tussen uw applicaties?
Wij vertellen u graag wat Solid Online voor uw bedrijf kan doen!

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top