Consultant Sarissa maakt snelle start!

Solid Online | Sarissa van der Meer

Solid Online heeft er weer een nieuwe consultant bij: Sarissa van der Meer! Sarissa brengt haar ervaring als IT consultant mee vanuit haar vorige baan. Bovendien voetbalt zij, net als een aantal van onze collega’s. Sarissa speelt op hoog amateurniveau, bij de vrouwen 1 van Ter Leede Sassenheim. Solid Online is hun nieuwe sponsor en zo kwamen wij in contact met Sarissa.

Na een studie Marketing en Commerciële Economie aan de HvA kwam ze bij opeenvolgende werkgevers in aanraking met verschillende software en haar interesse was gewekt. Zo maakte ze de switch van marketing naar IT.

Solid Online | Ter Leede

Ze ging werken als consultant bij een software bedrijf waar ze plezier had in het contact met de klanten. Zij leerde er dat het goed is te blijven luisteren naar je klanten, en informatie in kleine stukjes over te brengen. Teveel informatie tegelijk is voor klanten lastig te verwerken en dat komt niet ten goede aan het verloop van het project. Daarnaast heeft ze ervaren dat het belangrijk is de wensen en verwachtingen van de klant goed in kaart te brengen en te monitoren. Eerlijk zijn over wat er verwacht kan worden is belangrijk voor een goede klantrelatie.

Werken bij Solid past binnen haar ambities. Sarissa vind het leuk om te werken in een bedrijf dat volop groeit en om bij te dragen aan de groei die nog komen gaat. Ook de producten spreken haar aan en zijn volgens haar uniek. Sarissa geeft aan nooit te ver vooruit te kijken en ook haar carriere stap voor stap aan te pakken. Ze wil altijd goed zijn in wat ze doet en houdt ervan met haar expertise haar klanten te helpen.

Sarissa van der Meer

“Together we achieve more!”

Voetballen doet ze 4 keer per week, 3 trainingen en 1 wedstrijd op zaterdag. Bij voetbal gaat het om een team en een strategie en dit concept neemt ze mee in haar werk. Sarissa is een echte team player en vindt het mooi om met elkaar dingen te doen en te bereiken. Iedereen heeft zijn sterke en zwakke punten en als je elk persoon binnen een team op de juiste manier inzet, kom je tot de beste resultaten: together we achieve more!

Inmiddels is Sarissa alweer een paar weken enthousiast aan het werk. We zien dat ze een prima aanwinst is binnen ons team. Welkom, Sarissa!

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top