Connector tussen HelloFlex en OTYS voor Teamflex

Solid Online | Teamflex

Solid Online heeft voor Teamflex de koppeling gerealiseerd tussen OTYS en HelloFlex. Gegevens van kandidaten, klanten, contactpersonen en plaatsingen worden op het gewenste moment automatisch uitgewisseld tussen beide applicaties. De benodigde informatie over het contract, de kandidaat, klant en contactpersoon wordt doorgezet richting HelloFlex, zodat de verloning kan plaatsvinden in de back-office software. 

HelloFlex maakt jouw Workforce Management processen leuker, makkelijker en efficiënter
Solid Online | OTYS | Helloflex
OTYS de alles-in-één Recruitment oplossing. OTYS Go! is cloud-based recruitment software dat naadloos ingericht wordt op jouw recruitmentproces. 

Samen werken aan ambities, dat is al 13 jaar het motto van Teamflex personeelsdiensten. Centraal hierin staat een continue zoektocht naar, en ontwikkeling van talent. Opleiding en begeleiding spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van de flex- maar ook de vaste medewerkers. Door middel van onder andere een eigen chauffeursopleiding, professionele opleidingspartners, assessments en loopbaangesprekken breidt Teamflex voortdurend haar flexibele en vaste teams uit met gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers.

Teamflex is werkzaam in verschillende vakgebieden, waaronder Transport, Logistiek, Grond-, Weg- en Waterbouw, Bouw & Techniek en Kantoorpersoneel. Ze stellen de kandidaat centraal in de zoektocht naar een passende baan en zorgen ervoor dat deze op de juiste plek terecht komt. Met aanvullende opleidingen en/of cursussen zijn er legio mogelijkheden voor kandidaten om zich vervolgens verder te ontwikkelen. Zoals gezegd; samen werken aan ambities! 

Michiel-Kuiper-STAN

Michiel Kuiper

Senior Applicatiebeheerder bij Teamflex

“Bijna alles gaat tegenwoordig digitaal maar de communicatie tussen verschillende softwarepakketten lijkt soms nog erg lastig. Solid Online biedt de oplossing en heeft ons geholpen een koppeling te realiseren tussen OTYS en HelloFlex. Via deze koppeling worden kandidaat, klant en contactpersoon automatisch naar Helloflex gestuurd en wordt er zelfs een contract in concept status aangemaakt. Dit scheelt ons erg veel tijd maar het belangrijkste is dat er eigenlijk helemaal geen fouten meer gemaakt worden in het proces. Tijdens het project zijn wij begeleid door Richard Baas. Zijn kennis van de verschillende applicaties en de uitzendbranche hebben bijgedragen aan een succesvolle implementatie.”

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop tussen uw applicaties?
Wij vertellen u graag wat Solid Online voor uw bedrijf kan doen!

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top