Wij verbinden en integreren uw data en optimaliseren uw processen


Dynamic converter

eketen-pic

De Dynamic converter automatiseert de invoer, verwerking, verrijking en verzending van urenbestanden en facturen. Dit is volledig naar eigen wensen in te stellen door de klant. Wat moet er bijvoorbeeld worden verrijkt? Hoe moet dat gebeuren? Moeten de uren en declaraties worden samengevoegd of juist liever niet? Moeten er attachments worden toegevoegd? Welke tarieven worden er meegestuurd? Zijn er CAO-regels waaraan moet worden voldaan? Welk formaat wordt er ingelezen, volgens welk formaat wordt het weer verstuurd en welk technisch transportmechanisme wordt gebruikt om uren op te halen en facturen te versturen? Vanaf het moment dat dit is ingeregeld komen er bijna geen mensenhanden meer aan te pas. De medewerkers krijgen namelijk alleen nog de probleemgevallen te zien. Al met al dus een snelle en foutloze aanpak die ook nog eens kosten bespaart.

Om de voortaan automatische invoer van de urenbestanden in te regelen gebruiken we onze Configurator. Zo zijn de bestanden gemakkelijk te mappen in onze gebruikersvriendelijke, zelf in te stellen interface tool. De plaatsingen, HR-informatie en documenten worden opgehaald uit het back-end systeem van de klant en zijn in te zien in Solid Online. Dit maakt het mogelijk automatisch te verrijken en uitval snel en simpel te verwerken.

Het uitgebreide overzicht in de cockpit maakt het voor de verschillende medewerkers snel duidelijk welke taken aandacht nodig hebben en welke informatie aangevuld moet worden.

Facturen kunnen in standaardformaat worden aangeboden, dan wel met behulp van een eenmalig in te stellen mapping, specifiek naar de wens van de klant. Dit betekent dat bijvoorbeeld facturen in een XML formaat, via een web service automatisch, foutloos en verrijkt in het klantsysteem kunnen worden ingelezen.

Exporteren naar Digipoort is een standaardvoorziening in de Dynamic converter. Deze koppeling is ook te implementeren als add-on aan uw bestaande softwarepakket.