4people versnelt detacheringsproces met Connector en datamigratie naar Bullhorn

4people | Bullhorn | Solid Online | Connector | Simplicate | NMBRS
4people is een detacheringsbureau gespecialiseerd in de techniek. Zij werven technische professionals voor toonaangevende opdrachtgevers binnen Engineering en Bouw, Infra & Milieu. Onlangs is 4people overgegaan naar Bullhorn als ATS (Applicant Tracking System). Solid Online realiseerde een Connector koppeling tussen Bullhorn en Simplicate, het backoffice systeem van 4people. Daarnaast heeft Solid hun financiele systeem, NMBRS, via de Connector gekoppeld met Bullhorn. Door deze twee koppelingen is het voor 4people niet meer nodig om gegevens in 3 verschillende systemen bij te houden, dit wordt nu allemaal automatisch geregeld.
Solid Online | Bullhorn | Simplicate | NMBRS copy

Bullhorn is wereldwijd marktleider in CRM- en operationele software voor de recruitmentbranche. De geavanceerde technologie voor datamanagement en klantinzicht helpt organisaties om kandidaten en klanten te vinden en te binden. Meer dan 10.000 klanten vertrouwen op het cloudgebaseerde platform van Bullhorn om sales te stimuleren, dienstverlening naar een hoger niveau te brengen en het recruitmentproces van a tot z te stroomlijnen.

Simplicate – Ervaar de meest efficiënte flow in jouw bedrijf van eerste klantcontact tot en met factuur door de gebruiksvriendelijke CRM- en projectsoftware van Simplicate.

NMBRS – Volledige online salarisapplicatie voor bedrijven en accountants. Één simpele oplossing voor al jouw HR en payroll processen.

Datamigratie naar Bullhorn
Voordat de Connector koppeling gerealiseerd werd, heeft Solid Online eerst de datamigratie voor 4people verzorgd, waarbij alle gegevens uit het oude ATS systeem overgezet zijn naar Bullhorn. 4people koos voor onze Weekend optie, waarbij de datamigratie in het weekend gedaan wordt. De week voor de datamigratie werkte 4people nog in hun oude ATS systeem, en na het weekend konden zij direct van start in het Bullhorn, waarin alle gegevens uit hun oude systeem netjes op de juiste plek te vinden waren. Bij de weekend migratie worden gegevens die minder vaak gebruikt worden, in de week erna nog overgezet. Op deze manier kan de migratie snel gerealiseerd worden en worden er geen gegevens overschreven.

Solid Online | Datamigratie

Twee Connector koppelingen
4people was het eerste bedrijf voor wie Simplicate werd toegevoegd aan de Connector! Nu Simplicate onderdeel is van het Connector eco-systeem, kunnen ook andere bedrijven makkelijk gebruik maken van deze koppelingsmogelijkheid. Door middel van de koppeling tussen Bullhorn en Simplicate stromen kandidaat-, klant-, plaatsings- en contactgegevens van Bullhorn naar Simplicate.
Met de tweede Connector koppeling voor 4people stromen kandidaat- en plaatsingsgegevens van Bullhorn naar NMBRS. Op deze manier heeft 4people alle meest recente gegevens bij de hand voor de uitbetaling van de kandidaat.
Stel dat er iets wijzigt in de kandidaatgegevens, zoals bijvoorbeeld het telefoonnummer, dan hoeft dit alleen in Bullhorn aangepast te worden. Deze wijziging wordt dan via de Connector automatisch ook doorgevoerd in NMBRS en Simplicate.

Solid Online | Connector
Sarissa van der Meer

Sarissa van der Meer

Consultant
Solid Online

''Het realiseren van de koppelingen was een uitdagend traject. De grootste uitdaging zat vooral in de koppeling van Bullhorn-Simplicate omdat dit eerste keer was dat wij met Simplicate gekoppeld hebben. De fijne samenwerking en flexibiliteit vanuit Femke van 4people hielp ontzettend mee in de voortgang van de implementatie. We konden iedere keer snel schakelen met elkaar waardoor we de gang erin konden houden. Uiteindelijk hebben we een mooi eindresultaat neergezet afgestemd op de wensen.''

Femke Wolbrink | 4people

Femke Wolbrink

Senior Backoffice medewerker
4people

“Bij de start van de samenwerking was ik enigszins afwachtend: “Als Solid Online maar begrijpt wat onze bedoeling is.” Na een gesprek met Richard Baas, waarin we onze werkprocessen hebben besproken, was het vertrouwen gewonnen! Sarissa van der Meer heeft ons goed meegenomen in het proces en meegedacht in onze wensen. Daarbij heeft Félicienne Minnaar ons van begin tot eind goed op de hoogte gehouden van de status van het traject. Al met al een heel fijne samenwerking waarvan wij nu de vruchten kunnen plukken!”

4people zet de mens centraal, omdat volgens hen de mens de belangrijkste succesfactor is binnen organisaties. Het detacheringsbureau is gespecialiseerd in de techniek, en werft technische professionals voor toonaangevende opdrachtgevers binnen Engineering en Bouw, Infra & Milieu. 4people is er voor professionals op HBO/WO-niveau en voor opdrachtgevers binnen diverse technische branches. Door verbinding te maken met opdrachtgevers en technische professionals, maakt 4people ambities waar. Zij bieden professionals training en coaching en bouwen een persoonlijke relatie met hen op om zo de beste functie voor hen te kunnen vinden. Voor opdrachtgevers is 4people een verlengstuk van de organisatie op de arbeidsmarkt. Met hun kennis van de branche, kan 4people bemiddelen in specifieke technische functies. 4people luistert, vraagt door en hanteert een open en eerlijke aanpak. Zij zijn dé verbinder tussen vraag en aanbod voor jouw carrière of organisatie.

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop tussen uw applicaties?
Wij vertellen u graag wat Solid Online voor uw bedrijf kan doen!

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top