24/7 drive België stapt over naar OTYS met Datamigratie en Connector van Solid Online

24-7-Drive | OTYS | Brightstaffing | Solid Online

24/7 drive België heeft onlangs gekozen voor OTYS als hun nieuwe ATS systeem. De uitgebreide functionaliteiten binnen de software van OTYS sluiten beter aan bij hun wensen en gebruik. Voor de backoffice gebruikt 24/7 drive de software van Brightstaffing. Om de gegevens tussen OTYS en Brightstaffing altijd gelijk en up-to-date te houden, heeft Solid Online een Connector koppeling gerealiseerd voor 24/7 drive. Toegevoegde of gewijzigde gegevens van kandidaten, klanten en contactpersonen worden nu automatisch bijgehouden tussen OTYS en Brightstaffing. Zo is het niet meer nodig gegevens handmatig dubbel in te voeren, wat tijd scheelt en fouten en discrepanties voorkomt.

BrightStaffing
de all-in-one softwareoplossing voor interimbedrijven. Alle stappen in het uitzendproces op een eenvoudige en efficiënte manier beheren. Van matching tot facturatie en uitbetaling.

Solid Online | OTYS | Brightstaffing
OTYS 
de alles-in-één Recruitment oplossing. OTYS Go! is cloud-based recruitment software dat naadloos ingericht wordt op jouw recruitmentproces.

Voordat de Connector koppeling gerealiseerd werd, verzorgde Solid Online de datamigratie van de gegevens uit het oude ATS systeem naar OTYS. 24/7 drive koos voor de optie om de te migreren data aan te leveren als een export. Solid Online zorde vervolgens dat alle gegevens precies op de juiste plek terechtkwamen in het nieuwe systeem. De datamigratie verliep voorspoedig, waarna 24/7 drive klaar was om verder te werken in OTYS.

Solid Online | Romy-Angele Breeveld

Romy-Angèle Breeveld

Projectmanager
Solid Online

"Het was superleuk een implementatietraject te doen met een klant uit België, vanuit Suriname voor Solid in Nederland! Ondanks de tijdsverschillen verliep de samenwerking met 24/7 erg soepel en prettig. Het mooiste aan dit traject was dat 24/7 onze ervaring waardeerde en zeer openstond voor ons advies!"

24-7-Drive

Nathalie Neskens

Operationeel manager
24/7 drive België

"Het is prettig zaken doen met Solid Online. Solid reageert heel snel op vragen en verzoeken, zaken worden goed en snel opgepakt. Er is goed nagedacht over de aanpak aan de voorkant maar Solid denkt verder dan alleen uitvoeren. De koppeling werkt zo fijn dat je eigenlijk gewoon vergeet dat er op de achtergrond iets draait dat het allemaal regelt. We kunnen het duidelijk zien als er foutmeldingen zijn en wat er gebeurt. Al met al zijn wij zeer tevreden over de keuze voor Solid Online."

24/7 drive België is hét uitzendbureau voor de transportsector in België, gespecialiseerd in de werving, selectie en uitzending van vakkundige vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C(E). 24/7 drive biedt opleidingstrajecten aan voor toekomstige vrachtwagenchauffeurs en verzorgt ook het verplichte nascholingstraject volgens de richtlijnen van Code 95. De vestigingsmanagers en medewerkers van 24/7 drive verdiepen zich grondig in de bedrijfscultuur en logistieke processen van opdrachtgevers. Zo spelen zij in op specifieke wensen en zorgen zij voor de juiste match met chauffeurs. En dat 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Is uw bedrijf ook toe aan een soepel verloop tussen uw applicaties?
Wij vertellen u graag wat Solid Online voor uw bedrijf kan doen!

Solid Nieuws

Stay connected

Solid Online | News


Scroll to Top